Hakim eşini bıçaklayıp kızgın yağ ile yakan kadın intihar etti

İstanbul'da yaşanılan olayda H. A. isimli kadın, hakim eşini öldürdükten sonra intihar etti.

Hakim eşini bıçaklayıp kızgın yağ ile yakan kadın intihar etti
Editör: adalet.tv
31 Mart 2023 - 21:21 - Güncelleme: 01 Nisan 2023 - 12:34
Reklam
İstanbuk'un Kadırköy ilçesinde ikamet eden ve mahkemede görevli hakim olduğu öğrenilen N. A.'nın eşi tarafından bıçaklanarak üzerine kızgın yağ döküldüğü öğrenildi.

Hakim olan eşini öldüren H. A.'nın ikamet ettikleri binanın 3. katından aşağı atlayarak ağır yaralandı. Mahkemede görevli hakim olduğu öğrenilen N. A. ise olay yerinde hayatını kaybederken, eşi H. A., ise yaralı olarak kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Adliye kaynaklarından alınan bilgiye göre İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görevli hakim N. A. (54), eşi kadın H. A. (43) ve 2 çocuğuyla birlikte Kadıköy'de bulunan 7 katlı bir binanın 3. katında ikamet ediyordu.

Çiftin küçük çocukları kreşte olduğu sırada H. A., ile eşi N. A. arasında henüz öğrenilemeyen bir sebepten ötürü sözlü tartışma çıktı. H. A. önce eşini bıçakladı daha sonra ise kızgın yağ dökerek yaktı. Kocasını öldüren H. A. kendisini 3. kattaki evlerinin ön balkonundan aşağı atarak intihar girişiminde bulundu.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri yaralı halde yerde yatan H. A.'yı ambulansla, Göztepe Şehir Hastanesi'ne nakletti. Aynı binada görev yapan bir vatandaş, H. A.'nın hastaneye kaldırıldığını söylemek için hakim N. A.'ya SMS attı, ancak yanıt alamadı.

Şüphe üzerine eve giren polis ekipleri hakim N. A.'yı bıçaklanmış halde yerde yatarken buldu. N. A.'nın vücudunda kızgın yağ ile oluştuğu anlaşılan yanıklar ve darbeye bağlı darp izleri olduğu tespit edildi. Hakim N. A. evde, eşi H. A. ise kaldırıldığı hastanede vefat etti. Olayla ilgili olarak adli soruşturma ise devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum