Mahkeme hakimi ve eşi trafik kazasında hayatını kaybetti

Mahkeme hakimi trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Mahkeme hakimi ve eşi trafik kazasında hayatını kaybetti
Editör: adalet.tv
16 Eylül 2023 - 21:09 - Güncelleme: 16 Eylül 2023 - 21:16
Manisa'nın Salihli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil karşı şeride geçerek tırla çarpıştı. Feci kazada otomobilde bulunan mahkeme hakimi ve eşi hayatını kaybederken çocukları ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Turgutlu istikametinden, Salihli istikametine gitmekte olan İrfan Saraç (47) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde orta refüjü aşıp, karşı şeride geçerek tıra çarptı.

Üzücü kazada mahkeme hakimi ve eşi vefat etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Trafik kazası ile ilgili olarak adli soruşturma başlatıldı. HSK Birinci Daire Başkanı Halil Koç, kaza sonrası taziye mesajı yayınladı. Başkan Koç'un mesajı: Tarsus Hakimi İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç’ın geçirdikleri elim trafik kazasında vefat ettiklerini çocukları Uygar’ında yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Merhum meslektaşımıza ve merhume eşine Allah’tan rahmet yakınlarına ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum