Kapak Kızı kitap özeti, kitabın devamında neler oluyor

Kapak Kızı kitap özeti yazımızda.

Kapak Kızı kitap özeti, kitabın devamında neler oluyor
Editör: ne nedir
03 Aralık 2022 - 00:01 - Güncelleme: 10 Ocak 2023 - 18:56
Reklam
Kapak Kızı kitap özeti - Kapak Kızı, Kapak Kızı kitap özeti, Kapak Kızı konusu, Kapak Kızı konusu nedir, ayfer Tunç, ayfer tunç kitapları, ayfer tunç kapak kızı, kapak kızı kitap serisi, ayfer tunç kitap serisi.

Kapak Kızı'nda olay bir trende geçer. Olaydan daha çok bir konu hakkında insanların fikirlerini okura sunan Ayfer Tunç ikinci kitabı olan Yeşil Peri Gecesi ile olaylara açıklık verecektir.
Aynı trende yolculuk eden Ersin ve Selda konu olan Kapak Kızı Şebnem'in uzaktan akrabasıdır. Ersin'İn amcasının kızıdır. Amcası Hülya Ynege ile evlendiğinde büyülü güzelliği herkes tarafından kıskanılmış ve kabul edilmemiştir. Şebnem'de aynı şekilde aile tarafından benimsenmemiştir.

Amcasının başına gelen kazadan sonra Hülya Yenge ile ayrılmışlar, Şebnem yurtta yaşamaya başlamıştır. Ersinlerin evine ara ara gelen Şebnem'e karşı Ersin duygularınakarşı koyamamaktadır. Gizli buluşan Ersşn ve Şebnem birbirlerine itiraf edemeselerde aşık olmuşlardır. Ama Ersin onu yarı yolda bırakmış ve en son yolladığı mektubuna cevap vermemiştir.

Selda'nın evine aynı şekilde ara ara gelen Şebnem'in korkusuzluğu ve ileride herkes beni tanıyacak demesi Selda'yı endişelendirmiştir. Geçen günlerde ondan bir telefon alan ve şimdi de bir dergi kapağında uygunsuz şekilde Şebnem'İ gören Selda düşüncelere dalar. Kendisinin hayata karşı ne kadar korkak, Şebnem'İn ise korkusuz olduğunu düşürür. Onu bunları yapmaya mecbur bırakacak nedenleri düşünür.

Trende lokantada aynı masada yemek yiyen Ersin ve Selda muhabbet ettikçe konu Şebnem'e gelir. İkisinin de tanıdığı ve bu konuda kendini suçladığı Şebnem'in durumu hakkında düşüncelerini paylaşırlar. 

Ayrıca kitapta trende çalışan Bünyamin' ve eşi arasında yaşananlara Bünyamin'in olaylar hakkındaki düşünçelerine yer verilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum