İcra katibini avukat silahla yaraladı sendikadan kınama geldi

İcra dairesinde görevli katibi avukat silahla vurmuştu. Konuyla ilgili olarak Adalet Sen'den kınama mesajı yayınlandı.

İcra katibini avukat silahla yaraladı sendikadan kınama geldi
Editör: adalet.tv
27 Aralık 2022 - 19:32 - Güncelleme: 27 Aralık 2022 - 19:36
Adalet Sen'den yapılan yazılı açıklama: Kocaeli adliyesi İcra Dairesinde görev yapan meslektaşımıza kendisine husumet besleyen bir avukat tarafından mesaiye gittiği sırada alçakça silahlı saldırı yapılmıştır. 

Meslektaşımıza yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz! Bu saldırı tüm adalet camiasına yapılmış bir saldırıdır! 

Konu hakkında yapılan adli işlemlerin  takipçisi olacağımızı beyan eder, meslektaşlarımıza ve tüm adalet camiasına geçmiş olsun dileriz. 

Adalet Sen olarak; Adalet camiasına görev yapan meslektaşlarımıza karşı gerçekleştirilen şiddet eylemlerine karşı etkin mücadele edilerek tedbir ve ceza algısının arttırılması noktasında yasama organı ve ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan kouyla ilgili yapılan yazılı açıklama: "Çalışma arkadaşımızın hayati tehlikesi bulunmadığı gibi sağlık durumu iyiye gitmektedir. Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından görevlendirilen cumhuriyet savcısının, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleriyle birlikte yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, olay yerinin ve kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda, eylemi kar maskesiyle gerçekleştirdiği anlaşılan ve İstanbul ilinde avukatlık yaptığı öğrenilen şüpheli T.E., öğle saatlerinde İstanbul'da yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum