Epstein ne demek, kimler yargılanıyor, hangi ünlü isimler var

"Epstein olayı" nedir, nasıl başladı, Prenslerden sanatçılara siyasetçilerden İsrail istihbarat devi Mossad'a uzanan ifşalar haberimizde.

Epstein ne demek, kimler yargılanıyor, hangi ünlü isimler var
Editör: adalet.tv
11 Ocak 2024 - 11:41 - Güncelleme: 11 Ocak 2024 - 11:51
Epstein nedir, Epstein dosyası, Epstein mahkeme tutanakları, Epstein olayı nedir, Epstein Türkiye'de de var mı, Epstein pedofili mi, Epstein duruşması, Epstein dava sonucu, Epstein olayına kimlerin adı karıştı, Epstein tercümesi, Epstein wikipedia, Epstein google translate.

Alınan bilgiye göre en küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan ve gözaltında tutulurken ceza infaz kurumunda ölü bulunan Epstein'in dava dosyaları, olaylara ilişkin detayları ayrıntılı olarak ortaya koyuyor.

Epstein dava süreci:

ABD'li kaynaklardan alınan son bilgiye göre Jeffrey Epstein, 2005 yılında ABD'nin Florida eyaletinde, 14 yaşından küçük bir kızla cinsel ilişkiye girmek için aracı kişiye para verdiği iddiasıyla eyalet polisleri tarafından gözaltına alındı.

(Ardı kesilmedi) Reşit olmayan birçok kız Epstein'in ve arkadaşlarının kendilerini cinsel istismara maruz bıraktığını duruşma salonunda iddia etse de mahkeme Epstein'i 2008 yılında bir kişiye cinsel istismar uygulamaktan suçlu bulduğu ortaya çıktı.

Milyarder iş insanı, suçlu bulunmasının ardından 13 ay hapis cezası cezası aldı.

ABD - New York savcılarının Epstein'i 2019 yılında fuhuş ağı oluşturmaktan suçlu bulmasının ardından, milyarder gözaltında tutulurken cezaevinde ölü bulundu. Ve mahkeme tutanaklarına ünlü isimlerin çocuklarla yaşamış oldukları cinsel ilişki ifadeleri yansıdı.

ABD başta olmak üzere dünyanın önde gelen ülkelerinden ünlü isimleri ilgilendiren dava sosyal medya da patlak vermesinin ardından ortaya yeni iddialar çıkmaya başladı.

Her ülke kendi içerisinde bu dava ile ilgili sanık olabilecek kişilerin bilgileri sosyal medya kullanıcıları tarafından dile getiriliyor. Bu bilgiler henüz doğrulanmazken yeni soruşturmalar açılması bekleniyor.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Epstein davası"nın artık ilerlemeyeceğini bunun nedeninin ise davaya konu kişilerin milyarder olması ve siyasilerin de işin içinde bulunması nedeniyle davaların kapatılacağını iddia ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum