Cruella film konusu nedir, film özeti

Cruella film konusu, oyuncular ve daha fazla detay yazımızda.

Cruella film konusu nedir, film özeti
Editör: ne nedir
29 Aralık 2022 - 00:00 - Güncelleme: 10 Ocak 2023 - 18:56
Reklam
Cruella film konusu - Cruella, Cruella film konusu, Cruella film özeti, Cruella oyuncuları, Cruella ne anlatıyor, Cruella izle, Cruella film indir.

Cruella filmi 2021 yapımı suç/komeda-drama alanında bir filmdir. Başrollerinde Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Mark Strong ve Paul Walter Hauser yer alıyor. Fim moda alanında çok başarılı ve ünlü olan Baroness ve Cruella arasında geçer.
Estella, doğuştan farklılıkları olan bir kzıdır. Saçının bir tarafı siyah bir tarafı beyazdır. Bu farklılık çok dikkat çektiği için bazı yerlerde annesi ona şapka taktırır. Yaramaz ve farklı bir çocuk olduğu için sürekli okul değiştirir. En son okul değiştirmesinde annesi onunla taşınmaya karar verir. Onunla değişik bir eve giderler ve arabadan inmemesini söyler.

Modaya ilgili olan Estella değişik giyimli insanları görünce dayanamaz ve köpeğiyle arabadan iner. Arabadayken annesi ona takması ve hep sahip çıkması için kolye verir.
Estella ve köpeği içeri girer, evdeki köpekler Estella'nın köpeğine saldırır ve ortalık bir anda karışır. Dışarı çıkan Estella'nın üzerine köpekler saldırırken annesinin üzerine giderler ve uçurumdan düşmesine neden olurlar. Kolyesini de kaybeden Estella oradan çıkar. Jasper ve Horace ile karşılaşır. Bunlar haytalarını hrısızlık yaparak geçindiriyorlardır. Estella'da onlarla birlikte hırsızlık yapmaya başlar.

Zaman geçtikten sonra filmde yıllar geçmiş olarak verilir. Estella modaevine girmeyi çok istediği için doüumgününde Jasper ve Horace oraya girmesini sağlarlar. Temizlikçi olarak giren Estella'nın yeteneğini Baroness farkeder ve onu yanına alır. Estella, annesinin verdiği kolyeyi onda görür. Köpeklerin ıslıkla hareket ettiğini ve annesinin üstüne de köpekleri Baroness'in saldığını anlar.

Baroness'ten intikam almak için Cruella takma adı ile tasarımlar yapmaya başlar. Bir yandan Estella adıyla peruk takarak modaevinde çalışmaya devam eder. Baroness'in her kırmızı halısında başka bir gündemle ortaya çıkar Cruella. Baroness, onu öldürmeye karar verir ve evini bulur. Evi yangına verir. Onun öldüğünü düşünürken yardımcısı john onu kurtarır ve gerçekleri anlatır. Estella aslıdna gerçek annesinin Baroness olduğunu öğrenir. Baroness, öldürmesi için bebeği John2 vermiştir. Ama John Estella'yı büyütecek olan kadına verir. Estella'nın annesi orda çalışan çok iyi bir kadındır ve bunu kabul eder.

Estella, bunu öğrenir. Herkes Cruella'nın öldüğünü düşünürken Baroness, Cruella adına anma gecesi düzenler. Cruella bu geceye katılır ve annesinin düştüğü yerde ona gerçek annesinin kendisi olduğunu söyler. Baroness, duygulanmış rolü yapar ve ona sarılmak ister. Sarılırken onu uçurumdan atar ama herkes dışarıdadır ve olanalrı görür. Baroness, tutuklanır. Estella ise düşerken paraşütümü açar ve kurtulur. Bu plan içinde Estella'yı öldü olarak gösterirler ve Estella Cruella de Vil olarak hayatına devam eder.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum