Cezaevinde bulunan hükümlü infaz koruma memurunu yaraladı

Ceza infaz kurumunda yaşanılan olayda, bir hükümlü yanında gizlediği bıçak ile infaz koruma memurunu yaraladı.

Cezaevinde bulunan hükümlü infaz koruma memurunu yaraladı
Editör: adalet.tv
12 Haziran 2023 - 21:37

Antalya Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yaşanılan üzücü olayda telefon görüşüne çıkartılan bir hükümlü yanında gizlediği meyve bıçağı ile infaz koruma memurunu yaraladı.

Alınan bilgiye göre infaz ve koruma memurunun boyun bölgesinden bıçak darbesi aldığı diğer memurların araya girmesiyle olayın önlendiği öğrenildi.

Yaralı memura ilk müdahaleyi ise kurumun revir birimi personelinin yaptığı, memurun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Bilindiği üzere mahkumlar özellikle memurların yüz ve boyun kısımlarına delici / kesici aletler ile saldırmak suretiyle yaşamları boyunca sosyal hayatlarını etkileyecek ve psikolojilerini bozacak kalıcı yara izleri bırakmak için bu ve benzer saldırılar düzenliyorlar.

Sivil hayatta vücudun belden aşağı kısımlarına yapılan saldırılar cezaevi memurlarının yüz ve boyun kısımlarına yapılıyor. adalet.tv ailesi olarak yaralı memur arkadaşımıza acil şifalar dileriz. Umarız bu son saldırı olur.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Cheguevara
    10 ay önce
    Memur yemeğini verir Hasta olur ambulansa taşır ilacını verir Psikolojisi bozulur kendinden ödün verir dinler Her türlü ihtiyacını karşılar ama bana şizofren biri kendi uydurduğu bir sebepten ötürü saldırır memur suçlu olur. Böyle düşünen varsa şimdiden söyleyeyim boşuna düşünmesin düşünmek için beyin lazım.
  • Boynumun borcu
    10 ay önce
    Öyle bir bakanlıkta çalışıyorum bir geçmiş olsun kınama mesajı bile yayınlanmıyor yazıklar olsun şuan bulunduğunuz dönemde CTE teşkilatı olarak sözün bittiği yerdeyiz.Allah kendine ve ailesine sabır versin .
  • Akif
    10 ay önce
    Büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin