Cezaevi ring aracı kaza yaptı: 1 şehit

Mahkumları taşıyan cezaevi ring aracı kaza yaptı, kazada 1 askeri personel şehit oldu.

Cezaevi ring aracı kaza yaptı: 1 şehit
Editör: adalet.tv
02 Mart 2023 - 21:54 - Güncelleme: 02 Mart 2023 - 22:05
Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan T Tipi Ceza İnfaz Kurumundan Mersin bölgesine hükümlü ve tutuklu sevki sırasında cezaevi ring aracının kaygan zeminde hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan trafik kazasında bir Jandarma personeli hayatını kaybetti.

Üzücü kaza sırasında araçta bulunan şoför ve jandarma personelinin yaralandığı da belirtildi. Sevk aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan Jandarma Astsubay 2. Kıdemli Başçavuş İlhan Kesekler, kaldırıldığı Anamur Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Söke Cezaevi Jandarma Karakol Komutanı Kesekler, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Söke İlçe Kaymakamlığı sosyal medya sayfasında yapılan ilk açıklamada, "Şehidimize Allahtan rahmet, yakınlarına, ailesine ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.

Kaza alanından gelen ilk fotoğraflarda bazı mahkumlara ait sevk sırasında yanlarında bulundurdukları eşyalarında poşetler içerisinde etrafa saçıldığı görüldü.

KAZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan kolluk ekiplerinin inceleme yaptığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Adalet.tv ailesi olarak şehit askerimize Allah'tan rahmet, mesai arakadaşlarına ve ülkemize baş sağlığı dileriz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum