Beylikdüzü'nde yıkım gerginliğinde 7 kişi gözaltına alındı

- Olayda yaralanan iki zabıta personeli ile bir köpek tarafından omzundan ısırılan polis memuru hastanede tedavi altına alındı

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliğinde 7 kişi gözaltına alındı
Editör: AA
06 Temmuz 2023 - 17:21
Reklam
eylikdüzü'nde spor tesisinin yıkımı sırasında polis ve zabıta ekiplerine biber gazı, kuru sıkı tabanca ve bıçakla engel olmaya çalışarak görevlileri yaraladıkları öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, Gürpınar sahilinde yıkımına karar verilen bir spor tesisinin önüne gitti.

Ekiplerin yıkım çalışmasını engellemek isteyen bir grup, iş makinelerinin önüne geçip taş, biber gazı attıkları ekipleri bıçakla tehdit etti.

Bu sırada yaşanan arbedede zabıta memurlarından biri bıçakla yaralanırken biri de darbedildi.

Ekiplere mukavemette bulunan grubun yanındaki bir köpek de olay yerine sonradan giden bir polis memurunu omzundan ısırarak yaraladı.

Olay yerindeki sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan iki zabıta memuru ile bir polis memuru hastanede tedavi altına alındı.

Hastanede tedavileri süren personeli ile ve polis memurunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yıkımı engellemeye çalışan B.Y, F.S, Ü.A, B.Z.Ü, Y.B. ile arbede sırasında biber gazı kullanan E.C. ve ekipleri kurusıkı tabancayla tehdit eden Ü.A. gözaltına alındı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum