Başsavcıdan şehit ailesine anlamlı ziyaret

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı, Pençe Kilit-2 Harekatı bölgesinde şehit olan İs. Söz. Er Muhammed Tunahan EVCİN’in ailesini ziyaret etti.

Başsavcıdan şehit ailesine anlamlı ziyaret
Editör: adalet.tv
16 Ocak 2024 - 20:08 - Güncelleme: 16 Ocak 2024 - 20:14
Eskişehir Adalet Teşkilatları bir araya gelerek Pençe Kilit-2 Harekatı bölgesinde şehit olan İs. Söz. Er Muhammed Tunahan EVCİN’in Odunpazarı ilçesi Gökmeydan Mahallesinde bulunan baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, üs bölgesien sızma girişiminde bulunan hain teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan 27 yaşındaki İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan EVCİN’in naaşı, geçtiğimiz gün düzenlenen cenaze töreninin ardından Bozan Mahallesi Mezarlığına defnedildi. Eskişehir halkı ve şehrin protokol üyeleri şehidin ailesini yalnız bırakmayarak yanlarında bulunurken Eskişehir Adalet Teşkilatları da bir araya gelerek şehidin baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali YELDAN, Eskişehir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi SAZAK, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Mehmet ÖZEL, Savaş KILIÇ, Cumhuriyet savcıları, ceza infaz kurumu müdürleri, yazı işleri müdürleri ve infaz koruma memurları yer alırken, adliye mescidi hocası Zeynel İLHAN’ın okuduğu dualar eşliğinde Şehit Tunahan EVCİN’in ve tüm şehitlerin ruhuna Fatiha okundu.

Ziyarette Gara Şehidi Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt KAHVECİ’nin annesi Ayşe GÜLER de şehit ailesine destekte bulunurken, şehidin babası emekli polis memuru Nazif EVCİN ziyarete gelenlere, “Şehidimiz hepimizin şehidi, bu ev hepinizin evi. Sağ olun, var olun” dedi.

Duaların ardından şehidin babasına Türk Bayrağı takdim eden Başsavcı Ali YELDAN ve beraberindekiler, şehidin ailesine başsağılığı diledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum