Aşkı Seç film konusu nedir, interaktif film nasıl olur

Alışılmışın dışında sonunu seyircinin belirlediği Aşkı Seç film konusu yazımızda.

Aşkı Seç film konusu nedir, interaktif film nasıl olur
Editör: ne nedir
16 Eylül 2023 - 16:16
Reklam
Aşkı Seç film konusu- Aşkı seç, Aşkı seç film konusu, Aşkı seç film özeti, aşkı seç nasıl bir film, aşkı seç oyuncuları.

Aşkı Seç filminin başrollerinde Laura Marano, Scott Michael Foster, Avan Jogia, Jordi Webber yer alıyor. Diğer filmlerden farklı olarak film interaktif ilerliyor. Filmin başında Cami, medyuma gider. Medyum erkek arkadaşı hariç hayatına 2 kişinin daha gireceğini söyler. Bazı kısımlarda ekrana buton gelir ve Cami'nin nasıl tercih yapacağı izleyiciye bırakılır. Erkek arkadaşı boşanma avukatıdır ve çok iyi giden ilişkileri vardır.
Cami, yiğenini okula götürdüğünde okulda eski erkek arkadaşını görür ve içinde bir şeylerin ukde kaldığını hisseder. Tekrar denk gelirler ve konuşmaya başlarlar. Eski erkek arkadaşı Jack çok yardımsever ve iyilik yapan biridir. Akşamki resim sergisine Cami'yi davet eder. burada yine gidip gitmemesi konusunda buton çıkar. Ardından şuanki erkek arkadaşı Paul'den bahsedip bahsetmemesi içinde buton çıkar.

Ses mühendisi olan Cami hep şarkıcı olmak istemiştir. İş yerinde çok ünlü bir şarkıcı görür ve ona şarkısı hakkında birkaç öneride bulunur. Bu öneriler Rex'İn çok hoşuna gider ve Xmi ile çalışmak ister. Şarkısındaki bası yerleri seslendirmesini ister. BU sırada erkek arkadaşı Paul'de Cami'ye evlilik teklifi hazırlığındadır. Çok kararsız kalan Cami ne yapacağını bilemez ve sürekli izleyici danışır.
Filmi izlerken seçilen seçenek seçeneği geri al butonuyla geri alınabilir. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum