Adalet Sen'den 10 Kasım mesajı

Adalet Sen Genel Merkezinden 10 Kasım için özel bir mesaj yayınlandı.

Adalet Sen'den 10 Kasım mesajı
Editör: adalet.tv
10 Kasım 2023 - 13:10
Reklam
Adalet Sen Genel Merkez'den yayımlanan 10 Kasım mesajı: Sonsuzluğa intikalinin 85. Yılında Ulu Önder Atatürk'ü saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz.

Kadim Türk milleti hiç bir devirde ne bayraksız kaldı ne de devletsiz. Bitti denilen anda bir kahramanı bağrından hep çıkardı bu yüce millet.

İsmi Atilla oldu,Mete oldu, Cengizhan oldu, Selçuk Bey oldu, Ertuğrul oldu, Osman Gazi oldu. Kan hep aynı kandı. Asalet aynı asalet. Ve yüce yaradan Türk'ü hiç bir zaman kahramansız, kurtarıcısız bırakmadı.

Son Türk imparatorluğu Osmanlı bitti, dağıldı, Türkler ait oldukları yer olan Orta Asya'nın steplerine sürülecek artık denilirken Osmanlı'nın küçük bir şehrinde bir kahraman büyüyordu.

Ulu Önder Atatürk'ün  " Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" derken tarihin kendisine verdiği asil görevi layıkıyla tamamlamış olmanın büyük gururu ve iç huzurundan başka ne olabilir onu bu veciz sözü söylemeye iten.

Ulu önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu milletin,bu devletin bekası için kanını bu toprağa harç eden ve bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ulu önder, açtığın yolda ilk günkü azim ve kararlılıkla yürüyecek evlatların.

Vatan sana minnetdardır. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum