Adalet Bakanlığı maaş promosyonu güncelleme konusu hangi aşamada?

Adalet Bakanlığı maaş promosyonu güncelleme konusu hangi aşamada? Sendikanın yazısına bakanlıktan cevap geldi.

Adalet Bakanlığı maaş promosyonu güncelleme konusu hangi aşamada?
Editör: adalet.tv
23 Mayıs 2024 - 20:46
Reklam

Enflasyon karşısında memur maaşları ile birlikte maaş promosyonları da erimişti. Maaş promosyonlarının güncellenmesi için girişimler devam ediyor.

Son olarak Adalet Sen Genel Başkanı Niyaz Dülger süreç hakkında bilgi paylaştı.

Başkan Dülger’in X hesabından yaptığı paylaşım:

Değerli Üyelerimiz ve meslektaşlarımız, 16 Mayıs 2024 tarihli ve E…3662 sayılı Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gönderilen yazıya istinaden, maaş promosyonu güncellemesi konusunda önemli bir gelişme yaşanmıştır.

Daha önce 13 Eylül 2023 ve 31 Ocak 2024 tarihlerinde Bakanlığımıza yazılı olarak başvuruda bulunmuş ve bu konunun yakından takipçisi olduğumuzu belirtmiştik.

Türkiye Vakıflar Bankası’nın ilk çeyrekte elde ettiği kâr da göz önünde bulundurularak, bu sürecin hızlandırılması ve bir an önce ilgili bankanın gerekli adımları atması için ısrarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Promosyon protokolünün günümüz koşullarına uygun olarak güncellenmesi hakkında Türkiye Vakıflar Bankasının bir an önce harekete geçerek beklentiyi karşılaması ve yazı cevabının bir an önce sonuçlandırılması 180 bin Adalet Bakanlığı Personelinin beklentiye girdiğinin unutulmaması gerekmektedir.

Bu önemli gelişmeyi siz değerli üyelerimizle ve meslektaşlarımızla paylaşmaktan ve promosyon güncellemesi hususunun yakın takipçisi olmaya devam edeceğimizi bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ü.E.
    3 hafta önce
    Yapılan görevin yıpratıcı olduğu kabul edilerek yıpranma verilen cezaevi personeline biran önce 3600 ek gösterge verilmesini bekliyoruz