Adalet Bakanı: Türkiye Yüzyılı'nı daha huzurlu bir yüzyıl yapacağız

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Türkiye Yüzyılı'nı daha huzurlu bir yüzyıl yapacağız

Adalet Bakanı: Türkiye Yüzyılı'nı daha huzurlu bir yüzyıl yapacağız
Editör: adalet.tv
22 Mart 2024 - 11:48
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Çocuklarımızın, gençlerimizin huzurlu bir geleceğe kavuşması için terörün her türlüsüyle mücadele ederek terörün kökünü kazıyıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ve Türkiye Yüzyılı'nı daha huzurlu bir yüzyıl yapacağız"

Bakan Tunç'un açıklamasından öne çıkanlar:

"Neredeler şimdi? Çil yavrusu gibi dağıldılar. Şimdi birbirlerine düştüler. Allah korusun bunlar iktidara gelmiş olsalar cumhurbaşkanı ve yardımcıları, bunlar iktidarı paylaşabilirler miydi? Paylaşamazlardı. İşte böyle bir kaosa millet müsaade etmedi. Şimdi 31 Mart'ta şehirlerimizi en güzel şekilde yönetecek başkanlarımızı seçeceğiz. Onlarla uyumlu çalışacak milletvekillerimiz, kabinemiz, hükümetimiz... İnşallah önümüzde seçimsiz geçecek dört yıl istikrar süreci var."

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.' diyerek insanı güçlendirmek için çalıştıklarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, eğitimden sağlığa, kültürden sosyal politikalara, adalete, güvenliğe varıncaya kadar her alanda "güçlü insan" için çalıştıklarını dile getirerek, "İstikrarlı kalkınma hamleleriyle ülkemizin 81 vilayetini yatırımlarla eserlerle donattık. Bundan en fazla payını alan illerimizden biri de Bartın'dır. Barajlarıyla üniversiteleriyle yollarıyla tünelleriyle okullarıyla organize sanayileriyle fabrikalarıyla her tarafımızı Bartın'da eserlerle donatmadık mı? Bunlar AK Parti sayesinde, bunlar Recep Tayyip Erdoğan sayesinde oldu. İnşallah bu istikrarlı kalkınma hamleleri yine kesinti olmadan devam edecek"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum