Dilan Polat intihar mı etmek istiyor? avukatı açıklama yaptı

Cezaevinde intihar etmek istediği iddia edilen Dilan Polat'la ilgili avukatından açıklama geldi.

Dilan Polat intihar mı etmek istiyor? avukatı açıklama yaptı
Editör: adalet.tv
28 Kasım 2023 - 10:55
DİLAN POLAT - Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın cezaevinde intihar edeceği yönündeki açıklamalara avukatı Osman Eryiğit'ten yalanlama geldi. Osman Eryiğit, "Dilan'ın güçsüz olduğuna, intihar edeceğine dair yapılan manipülasyonlara itibar etmemenizi öneririm. Bugün kızıyla görüşmüş gayet iyi durumda, yüzü gülüyordu. 'Suçsuz olduğumu biliyorum, sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyorum' dedi" dedi.

AVUKAT GÖRÜŞÜNDEN SONRA AÇIKLAMA

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı olduğunu belirten Osman Eryiğit'ten açıklama geldi. Eryiğit, Dilan Polat'ın intihar edeceği yönündeki haberlerin manipülasyon olduğunu söyledi. Eryiğit, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Müvekkilim Dilan Polat'ın yanından biraz önce çıktım. Dilan'ın güçsüz olduğuna, intihar edeceğine dair yapılan manipülasyonlara itibar etmemenizi öneririm. Bugün kızıyla görüşmüş gayet iyi durumda, yüzü gülüyordu.

İÇERİDE ÇOK DEĞİŞTİ

'Suçsuz olduğumu biliyorum, sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyorum' dedi. Dilan bambaşka bir insana dönüşmüş durumda. Tahliye olması durumunda, sevenlerinin çok farklı bir Dilan'la karşılaşacağını düşünüyorum. Mektuplar için herkese teşekkür etti. "

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum