Bakan Yardımcısı Ramazan Can Cezaevini ziyaret etti

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can beraberindeki heyet ile Afyonkarahisar’da bulunan ceza infaz kurumlarını ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Ramazan Can Cezaevini ziyaret etti
Editör: adalet.tv
22 Şubat 2024 - 15:37
Konuyla ilgili olarak CTE'den yapılan yazılı açıklama: Kontrolörler Kurulu Başkanlığı Yıllık Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar’da bulunan Adalet Bakan Yardımcı Ramazan Can, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Personel Genel Müdürü Turan Kuloğlu ve Genel Müdürlük heyeti ile Afyonkarahisar’daki Ceza İnfaz Kurumlarını ziyaret etti. Ayrıca Afyonkarahisar Adliye ek bina inşaatında da incelemelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında, ilk olarak Afyonkarahisar Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumuna bağlı tarım arazisi incelendi. İlerleyen süreçte mandıra yapılması planlanan arazi hakkında bilgi alındı. Ardından, Afyonkarahisar Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu ziyaret edildi. Kurum müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapan heyet, kurum hakkında idarecilerden bilgi aldı. Ayrıca kurum bünyesinde Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliğinde yapılan Şehit Mehmet Arif Kıdıman Anaokulu da ziyaret edildi.

Bakan Yardımcısı Can ve beraberindeki heyetin sonraki durağı Afyonkarahisar Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü oldu. Burada, kampüs içinde inşaatı devam eden camii ziyaret edildi. Daha sonra kampüste bulunan 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ziyaret edilerek, kurum hakkında brifing alındı. Kurum personeli ile de toplantı da bir araya gelen heyet, personelle bir süre sohbet etti. Afyonkarahisar Adliyesi ek bina inşaatı ziyaret edilerek temaslar sonlandı.

Ziyarete, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Yılmaz ile Banu Demirci Altay, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak ve Genel Müdürlük heyeti katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ü.E.
    2 ay önce
    Personelin sorun ve taleplerini de dinleyip öğrendiklerine göre sekizinci yargı paketiyle beklentilerimizi karşılayacaklar kesinleşmiş oldu