Uzaylılar var mı sorusu ve 46 sayısının gizemi

ABONE OL

Uzaylıların varlığı son 50 yıldır gündemimizde epeyce yer edinmeye başladı. Uzaylıların varlığı ve 46 sayısının anlamı ile ilgili Bilim ve Teknoloji editörümüzün özel haberi ile sizleri buluşturuyoruz.

EVRENDE TEKMİYİZ, UZAYLILAR VARMI, BU YAZIMIZ DÜŞÜNCELERİNİZİ TÜMDEN DEĞİŞTİREBİLİR, 46 SAYISININ ANLAMI NEDİR

Birçok kişinin ikileme düştüğü konu olan uzaylıların varlığı konusu tartışmaya değer. İnsanların yarısı uzaylıların varolduğuna inanırken yarı kesim ise inanmıyor. Aslında Nasa‘nın canlı yayını birden kesmesi, eksik fotoğraflar göstermeside varlığına birtık da olsa inandırmıyor değil. Canlı kanıtlara gelirsek amerikanın Roswell eyaletindeki olaydan bahsetmeden geçemeyeceğiz. Peki, nedir bu Roswell olayı; amerikanın Roswell eyaletine ufo düşer ve bu ufonun içerisinden uzaylı çıkar, eğer merak edip Roswelli araştırırsanız biliminsanlarının  uzaylıyı incelerkenki resmini bulabilirsiniz.

Uzaylı kaçırmalarınıda unutmadan bahsdelim, aslında birçok uzaylı kaçırması olmuştur fakat basına yansıyabilenler çok azdır, kaçırmaları yaşamış bireylerin anlatımlarına göre ilk olarak bilinç kaybı olmuş sonrasında ise hatırlamaya  başlamışlar, genel olarak uzaylılar üreme organlarını incelemiş ve incelemeler bittikten sonra geri götürmüşler hatta uyandığında kendini evinden yüzlerce kilometre uzakta bulanlar bile vardır. Yine kaçırmayı yaşayan bir askere yalan testi yapıldığındada anlattığı herşey doğruymuş.

Peki uzaylılarla nasıl iletişime geçebilirsiniz dersek iki şıkkımız var ;

A)telepati

B)astral seyahat

Eğer isterseniz bu iki konudanda sonra bahsedebliriz. Tabiki uzaylılarla iletişime geçenler olmuştur, örnek vermek gerekirse; günümüzden 15-20 yıl önce bir grup insan uzaylılarla iletişime geçmek için hem telapatik eğitim, hemde astral seyahat eğitimi almıştır ve sonuç başarılı olmuştur. Hala inanmıyorsanız bazı yapıtlardan bahsedelim, mesela mısır piramitlerinin uzaylılar tarafından yapıldığına inanılır çünkü o zamanların teknolojisi ve gücü buna yetmemektedir. Türkiyede de uzalıların yaptıklarına inanılan yerler vardır.

2020 yılında ilkdefa insanlı uzay uçuşunun yapıldığı Spacex adlı gemiye koyulan resimleride tartışalım istereniz. Susuz insanların, savaşların hatta türk bir dedenin resmi bile koyulmuştur sizce susuz insanların koyulmasının nedeni uzaylıların bize acıyıp dünyayı işgal etmeyi önlemek istemelerimi?. Fakat şunalrıda bilmemiz gerekiyor uzaylılar bizim teknolojimizden çok daha ilerde bir teknolojiye sahipler ve buyüzden bize asla mecbur değiller, dünyaya geldikleri zaman normalden daha çabuk yaşanıyorlar, bunlarda biliminsanlarınca gelmemelerini açıklayan nedenlerden birisi ve ortada başka şeylerde dönüyor mesela kırkaltı sayısının anlamını bulabilirlerse dünyayı işgal edebilecekler, kırkaltı sayısı ise tüm denklemlerin sonucu olarak biliniyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Uzaylılar varmı? Yorumlarda buluşalım .

roswell 46 sayısı uzay bilim uzaylı