Christmas Wedding Planner film konusu, yılbaşında izleyebileceğiniz eğlenceli filmler

ABONE OL

Christmas Wedding Planner film özeti yazımızda.

Christmas Wedding Planner film konusu - Christmas Wedding Planner, Christmas Wedding Planner izle, Christmas Wedding Planner konusu nedir, Christmas Wedding Planner özet, yılbaşında izlenecek filmler,noel filmleri, yılbaşı filmleri, Christmas Wedding Planner oyuncuları, Christmas Wedding Planner konusu nedir, yılbaşında izlenecek en iyi filmler.

Başrollerinde Stephen Huszar, Jocelyn Hudon, Rebecca Dalton ve Eric Hicks'İn yer aldığı film 2017 yılında yayına girdi.
Kelsey, düğün playlayıcısıdır ve kuzeninin yılbaşında olacak düğününü planlama onun ilk deneyimi olacaktır. Oldukça heyecanlı olan Kelsey, işlerini yolunda gitmesi ve teyzesinin umutlarını boşa çıkarmamak için her şeyle ince ayrıntısına kadar ilgilenir.
Kuzeni Emily, çok güzel ve zengindir. Bir o kadarda iyi kalpli olan kuzeniyle çok iyi anlaşan Kelsey gelinlik provası, yemekle özel olarak ilgilenir.

Ama Connor'un gelmesiyle işler değişir. Emily'nin eski sevgilisi olan Connor, Kelsey'e bu düğünü bozacağını söyler. Aslında Emily'nin evleneceği kişinin gözüktüğü kadar iyi olmadığını söyler. Özel dedekliflik yapan Connor, Kelsey'e kuzeninin mutluluğu için birlikte araştırma teklifinde bulunur. Kelsey, kuzeni için bunu kabul eder. Ancak kötü bir şey bulamaz.

Kelsey'İn teyzesi ise Connor'un para karşılığı Emily'İ terkettiğini Kelsey2e anlatır. Kelsey, Connor'a aşık olmaya başlamıştır. Bu duydukları karşısında çok üzülür ve ayrılır. Düğün günü Connor gerçekleri anlatmaya karar verir. Lokantası için paraya ihtiyacı olduğunu ve Emily^'nin babasının onu dedektif olarak tuttuğunu söyler. Emily'nin evleneceği adamın ise hizmetçiden bir çocuğu olacaktır. Emily bunu Connor sayesinde öğrenir ve evlenmekten vazgeçer.

Kelsey ve Connor ise onların düğününde evlenmeye karar verir.

christmas wedding planner christmas wedding planner film konusu christmas wedding planner film özeti yılbaşında izlenecek filmler yılbaşı filmleri christmas wedding planner oyuncuları