BCÇ Elektronik 20 ülkeye ihracat yapıyor

ABONE OL

Aydınlatma malzemeleri sektöründe 2018 yılında faaliyetlerine başlayan ve sektöründe birçok yeniliğe imza atma başarısı gösteren tamamen yerli sermayeli bir oluşum olan BCÇ Elektronik Aydınlatma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi inovatif ürünleri ve etkili iletişim sistemi ile kurduğu iş modeline yeni bayilerini arıyor.

Aydınlatma malzemeleri sektöründe pazarın önde gelen firmalarından biri olan BCÇ Elektronik A.Ş. “BAFRA LIGHTING” markası ile dış pazarda dünyanın 20’yi aşkın ülkesine, modern teknolojiyi kullanarak ürettiği ürünleri ihraç ediyor. Belirlediği stratejik planlar doğrultusunda gerek Türkiye pazarında gerekse yurtdışı pazarlarında istikrarlı büyümesine devam eden Bafra Lighting, yeni bayilik anlaşmaları yapacağını açıkladı.

Bafra Lighting, kaliteli ürünleri ve güçlü üretim ağı sayesinde sektörde giderek tüketicilerin tercih ettiği marka haline gelirken, bu başarısını yeni iş ortakları ile paylaşacağını duyurdu. 7 bin m2 üretim, 6 bin m2 depo olmak üzere toplamda 13 bin m2 alana kurulu tesislerinde ürün gruplarını dünya standartlarında ve otomasyona dayalı modern teknoloji makine bandında üreten Bafra Lighting ürün yelpazesinde; hareketli sensör sistemleri, sensörlü tavan armatürleri, LED paneller, slim projektörler, LED ampuller, LED bant armatürler, şerit LED’ler, ray spotlar, slim LED trafolar, bahçe armatürleri, tij duy takımları, LED’li çıkış yönlendirme levhaları, sıva altı spotlar, panel ledler, dekoratif masa lambaları, ankastre aydınlatma, aspiratörler, kablo makaraları, sigorta kutuları, plastik kablo kanalları, elektrik aksesuar grupları ve LED aydınlatma ekipmanlarını bulunduruyor.

Uluslararası platformda kabul edilen TS-EN ISO 9001:2015 Kalite Belgesi, TSE Belgeleri, TSE-HYB Hizmet Yeterlilik Belgesi, CE Belgesi ve yerli üretim belgeleri ile kalitesini bir kez daha ispat eden Bafra Lighting’in bayisi olmak için tek yapmanız gereken firma ile iletişime geçmek.

bcç elektronik bcç elektronik nerede bcç elektronik kimin