Adliye, duruşma öncesi tekme tokat kavga çıktı

ABONE OL

Mersin ilimizde, 3 kız kardeşin babaları S.D.'yi (55) kendilerine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla suçladığı davanın duruşması öncesinde adliyede tekme tokatlı kavga çıktı.

Mersin adliyesinde bir duruşma öncesi çıkan kavgada tarafları adliye polisi ayırdı. İddialara göre, kız kardeşlerden H.G. (34), bir sohbet ortamında 2 kardeşine, çocuk yaştan beri babaları S.D.'nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu aktardı. Bunun üzerine diğer kardeşler S.D. (32) ve S.D.(28) de 5-6 yaşlarından itibaren cinsel tacize uğradıklarını belirtti. Daha sonra 3 kardeş, 10 Ocak 2020 tarihinde adliyeye gelerek babalarından şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında, emlakçılık yapan baba S.D., 22 Ocak tarihinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Baba S.D.'nin tutuksuz yargılandığı davanın bugün devam eden 2. duruşması öncesinde, davanın tarafları adliye koridorlarında birbirine saldırdı. Baba ve kızlarının diğer davayı takip edenlerle birlikte giriştikleri tekme tokat kavgaya, adliyede görevli polisler ile takviye gelen çevik kuvvet polisleri hemen müdahale etti.
Polisin uzun uğraşlar sonucu biber gazıyla etkisiz hale getirdiği gurup, adliye dışına dışında 2. kez birbirine girince tekrar polis müdahalesi ile olay yatıştırıldı.
Ulusal basında da yer alan konuyla ilgili mahkemenin vereceği karar merakla bekleniyor.

mersin mersin adliyesi adliye kavga adliye kavga