Adalet Sen'den 19 Mayıs mesajı

Adalet Sen Genel Başkanından 19 Mayıs mesajı.

Adalet Sen'den 19 Mayıs mesajı
Editör: adalet.tv
18 Mayıs 2024 - 23:47
Adalet Sen Genel Başkanı Niyaz Dülger'in 19 Mayıs için yayınladığı mesaj: 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin sembolüdür. 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu önemli gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı gündür.

Bu özel bayram, gençlerimize adanmış olup, Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.” sözleriyle ifade ettiği gibi, gençlerimize olan inancını ve güvenini simgeler. Gençlerimiz, milletimizin en büyük gücü ve geleceğimizin teminatıdır. Onların azmi, kararlılığı ve enerjisi ile ülkemizin yarınları daha parlak olacaktır.

Sporun birleştirici gücü ve gençliğin dinamizmi ile 19 Mayıs’ı coşkuyla kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu anlamlı günde, ülkemizi daha ileriye taşımak için hep birlikte el ele verelim ve Atatürk’ün bize miras bıraktığı değerlere sahip çıkalım.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum