Zabıt katipleri için görevde yükselme fırsatı: İcra müdürlüğü

Zabıt katiplerinin icra müdürü olarak görevde yükselmeleri kariyerleri açısından önemli bir yere sahiptir.

Zabıt katipleri için görevde yükselme fırsatı: İcra müdürlüğü
Editör: adalet.tv
21 Eylül 2023 - 17:49 - Güncelleme: 11 Ekim 2023 - 11:58
Reklam
Zabıt katipleri geçtiğimiz ay görevde yükselme sınavına girerek Yazı işleri müdürü olmak için ter döktüler. Yazı işleri müdürü olamayan ancak görevde yükselmek için çaba harcayan zabıt katiplerinin tercihi İcra müdürlüğü sınavı olacak.

Geçtiğimiz yıllarda çok sayıda zabıt katibi İcra müdürlüğü sınavında başarılı olarak İcra Dairelerine müdür olarak atandılar ve mesleki kariyerlerinin geri kalanını "amir" statüsünde geçirecekler.

Ülkemizde memur - amir ilişkisinde çok önemli özlük hakkı ve ekonomik yaşam standartı farkı bulunmaktadır. Bu nedenle memurların önceliği görevde yükselme sınavlarına iyi bir şekilde hazırlanmak.

Bu konuda İcra Müdürlüğü sınavı için özel online kursalar, konu anlatımları ve soru kitapçıkları ile geçtiğimiz yıllarda yüzlerce kişi icra müdür yapan Eğitim Onda kurumunun yöneticileri ise adliye personeline özel olarak yardımcı olacaklarını belirtiyor.

Konuyu değerlendirmek isteyen adliye personeli bu linke tıklayarak Eğitim Onda ailesinden İcra Müdürlüğü ve sınavı hakkında detaylı bilgi alabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum