Ünlü şarkıcının eşi cezaevinde hayatını kaybetti

Şarkıcı Elif Karlı'nın cezaevinde yatan eşi Cengiz Karlı yaşamını yitirdi.

Ünlü şarkıcının eşi cezaevinde hayatını kaybetti
Editör: adalet.tv
18 Ocak 2023 - 12:03
Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın bir süredir ceza infaz kurumunda bulunan 30 yıllık eşi Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın 30 yıl önce evlendiği eşi Cengiz Karlı, işlediği bir suçtan ötürü ceza infaz kurumunda yatıyordu.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre, Karlı'nın eşi Cengiz Karlı, cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde Elif Karlı ile konuştuklarını söyleyen sunucular, "Sesi çok yorgun ve bitkindi. Sabaha karşı ölüm haberini almış" ifadesini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • MUHTAR
    1 yıl önce
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ceza evleri perişan durumda millet gene salgın hastalığa yakalanmış kimse birşey demiyor .. açlık başta çıkan yemekler yenmiyor verdikleri ekmek çok küçük gece ekmek kavgaları çıkıyor tuvaletlerin banyoların önünde yatıyorlar yani wsy re birçok rezilllik bir an önce ailelerin desteğine ih tiyaci var mahkum larin sitrrsden mahkumkumlar bunalımdan işte kalp kirizi bayın kanamsi gibi hastalıklara yakalanıyor lar infaz düzenlemesi yada kısmı af çok gerekli oldu