United Colors of Benetton'dan

United Colors of Benetton Yeni Yıl Koleksiyonu çocukları renk ve pırıltıyla buluşturuyor. Çocuklar için hazırlanan koleksiyonda ekose desenleri, payetler, çam ağacı ve noel baba figürleri ön plana çıkıyor.

United Colors of Benetton'dan
Editör: adalet.tv
27 Aralık 2022 - 15:40
Renkli ve Pırıltılı Yeni Yıl Koleksiyonu: United Colors of Benetton’da ‘Christmas’ kutlamaları başlıyor. Yeni yıla özel hazırlanan çocuk koleksiyonunda yılbaşı renk ve desenleri dikkat çekiyor. Kız çocukları için hazırlanan koleksiyonda krem, kırmızı ve siyah renkleri tercih edilirken, erkek çocukları için hazırlanan tasarımlara krem, kırmızı, siyaha ek olarak gri ve yeşil renkleri de eşlik ediyor.

Payetli lurex trikoların, payetli etek ve elbiselerin bulunduğu kız çocuk koleksiyonunda ekose polar tasarımları, bol örgüler ve fit elbiseler de yer alıyor.

‘Christmas’ Temalı Trikolar Ön Planda…

Benetton’un yeni yıl için hazırladığı çocuk koleksiyonunun en dikkat çeken parçaları ‘christmas’ temalı trikolar oluyor. Yılbaşı ağacı ve kurabiyeleriyle renkli ve eğlenceli tasarımların yaratıldığı koleksiyonda yeni yılın vazgeçilmez ikonları; yılbaşı ağacı ve noel baba figürleriyle yeni yılın en sevilen parçaları belirleniyor.

United Colors of Benetton Yeni Yıl Çocuk Koleksiyonu tüm Benetton mağazalarında ve benetton adresinde, çocukları sürpriz hediyelerle mutlu etmek isteyenler için satışa sunuluyor.

United Colors of Benetton Hakkında:

Benetton Grup, 5.000’den fazla mağazası ile dünyanın en önemli pazarlarında faaliyet gösteren, dünyanın en tanınmış şirketlerinden biridir. Geleceği planlayan, bugünü yaşayan, çevreye ve insan onuruna saygı gösteren grup, dönüşüm içinde olan toplumlara karşı da sorumluluk duygusuyla hareket eder. Değişim ve yenilikler üzerine esnek ve küresel bir yapıya sahip olan Benetton; tarihi, renkleri, moda anlayışı, perakende satış mağazası devrimi, benzersiz satış ağları opsiyonları, sosyal sorumluluk bilinci ve kültürel tartışmalara değinmekten kaçınmayan evrensel iletişimiyle de sektörel ve toplumsal gelişimi destekler. Renk, moda ve demokratik fiyat politikasıyla konsolide bir kimlik sergileyen grup, benimsediği değerler ve iş tutkusuyla güçlü ve dinamik bir yapı oluşturur. United Colors of Benetton, satış ağının gelişimini de dünya çapında önemli bir yatırım programı ile destekler. Mağazalarını; koleksiyonların, renklerin ve tasarımların ilgi odağı olduğu ve giderek daha çekici hale gelen, dinamik ve etkileşimli bir perakende bağlamında sunmak için son derece modüler ortamlardan yararlanan Benetton, tarihi şehir merkezlerinde ve alışveriş merkezlerinde önemli konumlarda yer alır.

United Colors of Benetton Türkiye Hakkında:

1985 yılında Türkiye’ye ilk giren uluslararası hazır giyim markası olan Benetton, ülkedeki sektör gelişimine büyük katkı sağlamıştır. Koleksiyon yapısı, renkliliği ve canlılığı ile Türk kültürüne hızlı bir adaptasyon gösteren marka 35 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Türkiye’de 47 mağaza ve 30 farklı satış noktasına sahiptir. Yüzde 100 pamuk, yüzde 100 yün gibi doğal hammaddeler ile üretimini sürdüren United Colors of Benetton, Green B adını verdiği sosyal sorumluluk projesiyle de sürdürülebilirlik çalışmalarına öncülük etmektedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum