Şehit savcının ismi konferans salonuna verildi

Şehit Savcı Yılmaz Acar'ın ismi Kastamonu Adliyesinde bulunan konferans salonuna verildi.

Şehit savcının ismi konferans salonuna verildi
Editör: adalet.tv
26 Mayıs 2023 - 21:21 - Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 21:30
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 1992 yılında terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar'ın ismi, Kastamonu Adalet Sarayında bulunan konferans salonuna verildi.

Konferans salonunun açılışına Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı ve diğer adliye çalışanları ile şehit savcının ailesi katıldığı öğrenildi.

Törene ilişkin fotoğraflar için tıklayınız!

Konuyla ilgili olarak Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan resmi açıklama: 1992 yılında Diyarbakır ilinin Kulp ilçesinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca şehit edilen Devrekanili Şehit Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar’ın ismi Adliyemizde bulunan konferans salonuna verilmiştir.  

Şehit Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar Konferans Salonu’nun açılışına Kastamonu Cumhuriyet Başsavcımız Ercan Ceylan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanımız Mehmet Keskin, Baro Başkanı Özgür Demir, Kastamonu Adliyesi’nde görevli Hakimler ve Savcılarımız ile Şehit Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Acar’ın ailesi katılım sağlamıştır.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Yılmaz ACAR’ın ailesi ile birlikte katılımcılar tarafından kesilen kurdele sonrası konferans salonu gezilmiş ve hatıra fotoğrafı çekimi sonrası verilen ikramlar ile tören sona ermiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum