Rekor promosyon anlaşması: 58 Bin TL

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden rekor promosyon anlaşması: 58 bin TL ödeme!

Rekor promosyon anlaşması: 58 Bin TL
Editör: adalet.tv
08 Haziran 2024 - 12:18
Kurumların yaptıkları promosyon anlaşmaları ulusal medyada haber olmaya devam ediyor. Adalet Bakanlığı personeli peomosyon anlaşmasının güncellenmesini talep ederken farklı bir kurumdan rekor sayılacak bir anlaşma haberi geldi.

Kayseri'nin Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Çiçek, eğitim çalışanları için tarihi bir promosyon anlaşmasına imza attı.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, en yüksek teklifi veren Akbank ile 58 bin TL üzerinde anlaşmaya varıldığı duyurdu. Yapılan bu promosyon anlaşması, Türkiye'deki eğitim camiasında bugüne kadar yapılan en yüksek tutarlı anlaşma olarak dikkat çekiyor.

Adalet Bakanlığı personelini temsil eden sendikalar, promosyon anlaşmasının güncellenmesini talep eden başvurular yapmaya devam etse de, son resmi bilgiye göre Adalet Bakanlığının güncelleme için Vakıf Bankasına yazı yazdığı ancak bankanın yazıya cevap vermediği yönündeydi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Cybernetic
    1 ay önce
    3 yıllık ise düşük bir tutar. Yıllık ise iyi sayılır. Adalet mensuplarına ihale yapıldığında 3 yıllığıma maaşların 2.5 katı promosyon verilmişti.