Mahkeme hakiminden katile: böyle sevmeyin

Mahkeme başkanından boşandığı eşini öldüren katile: "Böyle sevmeyin"

Mahkeme hakiminden katile: böyle sevmeyin
Editör: adalet.tv
29 Mart 2024 - 14:21
Ülkemiz son yıllarda neredeyse her sabah yeni güne kadın cinayeti haberleri ile başlıyor. Çorum'da, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı Zehra Gümüş'ü (44), 16 yerinden bıçaklayarak öldüren Arif Ergin (48), duruşması Ağır Ceza Mahkemesinde devam ediyor.

HAKİMDEN ANLAMLI UYARI

Sanığın tutuklu olarak yargılandığı davada Ağır Ceza Mahkeme başkanının "Neden öldürdün?" sorusuna, "Eşimi çok seviyordum" diye cevap veren Arif Ergin hakimi sinirlendirdi.

Sanığın yanıtına mahkeme başkanı "Böyle sevgi olmaz, böyle sevmeyin" dedi.

Adliye kaynaklarından alınan bilgiye göre; mahkeme salonunda devam eden duruşmada, mahkeme başkanı, "Şimdi sana bir soru soruyorum, Zehra Gümüş'ü sen mi öldürdün?" diye sordu, Tutuklu yargılanan sanık ise "Evet ben öldürdüm" diye cevap verdi.

Ağır Ceza Mahkeme başkanının "Peki neden öldürdün?" sorusuna ise sanık "Ben eşimi çok seviyordum" yanıtını verdi. Bu cevap üzerine mahkeme başkanı, "Böyle sevgi olmaz, böyle sevmeyin. Zaten boşanmışsın, bu kadın senin için mülk değil. Tarla değil, arsa değil, neden cinayeti işledin?" dedi. Tutuklu yargılanan sanık Arif Ergin ise "Beni aldattığı için öldürdüm" diye yanıtladı. Duruşma, tanıkların dinlenmesi ve eksik evrakın tamamlanması için ertelendiği öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum