Mahkeme hakimi başka bir hakime ve avukata dava açtı

Mahkeme hakimi ile başka bir mahkeme hakimi ve bir avukat mahkemelik oldu. Hakim davacı olduğu hakime ve avukata iki farklı dava açtı.

Mahkeme hakimi başka bir hakime ve avukata dava açtı
Editör: adalet.tv
28 Mart 2023 - 18:23
Memleketi olan Sivas'ta müstakil bir ev yaptırmak isteyen ve İstanbul'da görev yaptığı öğrenilen mahkeme hakim inşaat mühendisi ile anlaştı. Bir ay sonra projeyi hayata geçirerek inşaat çalışması başladı ve iddialara göre inşaatta çalışan bir içşi yaşanılan bir kaza sonucu bir gözünü kaybetti.

KONU YARGIYA TAŞINDI

Tarafların şikayeti üzerinde Sivas 1. İş Mahkemesi'nde dava açıldı. Duruşma esnasında mahkeme hakimi ile tartışan hakim, meslektaşına kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 3 kuruşluk tazminat davası açtı.

Eşi benzeri görülmemiş bu ilginç dava, Sivas 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde devam ederken davacı hakim ve inşaat işini yapan inşaat mühendisi ile mühendisin avukatı arasında yeni bir kriz yaşandı.

YENİ BİR DAVA DAHA

İstanbul Adliyesi'nde görevli hakim, Sivas 1. İş Mahkemesi'ndeki davada karşı taraf olan inşaat mühendsinin avukatına hukuka aykırı hareket ettiği iddiasıyla 3 kuruşluk bir tazminat davası açtı. Açılan davaların nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum