Kocaeli yerel haber sitesi hizmete girdi

Kocaeli’de yayın hayatına başlayan kocaeliyerelhaber isimli haber sitesi güncel haberleri okurlarına sunuyor.

Kocaeli yerel haber sitesi hizmete girdi
Editör: adalet.tv
24 Ocak 2023 - 17:28 - Güncelleme: 24 Kasım 2023 - 15:01

Kocaeli Yerel Haber; Kocaeli gündemi, Kocaeli son dakika, Kocaeli Ekonomi, Kocaeli Siyaset, Kocaeli Asayiş, Kocaeli yerel haberlerini değerli Kocaeli halkına dürüst ve güvenilir bir biçimde aktaran medya şirketidir.

Editör ve yazar kadrosu ile birlikte Kocaeli haberlerini en kısa sürede siz değerli okuyucularımıza tarafsız ve gerçek haberleri aktarmayı misyon edinmiştir. Kocaeli sınırları içerisinde yer alan İzmit, Başiskele, Gölcük, Karamürsel, Derince, Körfez, Kartepe, Kandıra, Dilovası, Çayırova, Darıca, Gebze ilçelerinde meydana gelen haber niteliği taşıyan her durumu okuyucularına iletmekle mükelleftir.

Kocaeli Yerel Haber Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Başiskele Belediyesi, Gölcük Belediyesi, Derince Belediyesi, Körfez Belediyesi, Kartepe Belediyesi, Kandıra Belediyesi, Dilovası Belediyesi, Çayırova Belediyesi, Darıca Belediyesi, Gebze Belediyesi’nde ki gelişmeleri siz değerli okurlarımıza hızlı bir biçimde iletmeyi hedeflemiştir. Kocaeli’de yer alan sanayi ve fabrikalarda yaşanan son dakika gelişmeleri, Kocaeli grev haberleri, Kocaeli sendika haberlerini anlık olarak paylaşacaktır.

Kocaeliyerelhaber haberler ve gelişmeler dışında da hizmetlerini sunmaktadır. Puan durumu, Kocaelispor maçları, Döviz ve kur takip sistemi, Kocaeli Belediye Başkanı açıklamaları, Kocaeli Belediye Meclis kararları, Kocaeli Nöbetçi eczaneler, İzmit nöbetçi eczaneler, Kartepe Nöbetçi eczaneler, Başiskele Nöbetçi eczaneler, Gölcük Nöbetçi eczaneler, Derince Nöbetçi eczaneler, Körfez Nöbetçi eczaneler, Kandıra Nöbetçi eczaneler, Dilovası Nöbetçi eczaneler, Çayırova Nöbetçi eczaneler, Darıca Nöbetçi eczaneler, Gebze Nöbetçi eczaneler ve günlük vefat listesi, Kocaeli Adliyesi haberleri, Kocaeli Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü haberleri gibi alanlarda da hizmet sunacaktır

Kocaeli yerel haber Kocaeli ili dışında yakındaki bölgelerde de anlık gelişmeleri siz okuyucularımıza aktarmayı amaçlamaktadır. Sakarya, Yalova, İstanbul, Düzce, Bolu ve bölgede bulunan diğer illerdeki yerel haberleri ve gelişmeleri sizlere en doğru ve hızlı bir biçimde sunacaktır.

Kocaeli bölgesel haberler ile özellikle Kocaeli ve İzmit çevresinde yer alan bölgedeki önemli gelişmeler, Kocaeli son dakika, Sakarya son dakika, Yalova son dakika, Düzce Son dakika haberlerini sitemizde kolaylıkla bulabileceksiniz.

Yayın hayatına başladığımız günden itibaren aktif yazar ve editör kadromuz ve siz değerli okuyucularımızın bize bildirdiği gelişmeler doğrultusunda Kocaeli yerel haberlerini siz değerli okurlarımızın beğenisine sunmaktayız.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum