Kars DS Müdürlüğünde Eğitim İyileştirme Adına Yeni Bir Adım

Kars DS Müdürlüğünde Eğitim İyileştirme Adına Yeni Bir Adım.

Kars DS Müdürlüğünde Eğitim İyileştirme Adına Yeni Bir Adım
Editör: adalet.tv
11 Haziran 2024 - 11:00
Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yükümlülerin eğitim ve iyileştirme faaliyetlerinden en üst seviyede yararlanabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Serhat Kalkınma Ajansının 2024 Yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde yapılan proje başvurusu kabul edildi.

"Denetimli Serbestlik Eğitim ve Sosyal İçerme Uygulamalarının Geliştirilmesi" isimli proje ile denetimli serbestlik personeline Avrupa Birliği Erasmus+ projelerinin yazımı, yönetimi ve uygulanması konularında eğitim verilecek ve danışmanlık hizmeti sunulacak. Projenin sözleşmesi, 05 Haziran 2024 tarihinde Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Nurullah Karaca ve Kars Denetimli Serbestlik Müdürü Hakan Hoşgören’in katılımıyla imzalandı.

Bu projenin devam eden sürecinde, girişimcilik, mesleki eğitim, eğitim ve iyileştirmede dijitalleşme gibi alanlarda personelin iyi uygulama örnekleri edinmeleri sağlanacak. Nihai hedef olarak yükümlülerin eğitim uygulamalarının geliştirilmesi ön plana çıkıyor.

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yükümlülerin topluma kazandırılmasına yönelik bu tür projelerle onların sosyal ve mesleki becerilerini artırmayı hedeflemekte ve toplumda olumlu bir değişim yaratmak için çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum