Kamu Birliği Konfederasyonundan AK Partiye ziyaret

Kamu Birliği Konfederasyonundan AK Partiye ziyaret düzenlendi. Ziyaret kapsamında memurların sorunları ve taleplerinin dile getirildiği öğrenildi.

Kamu Birliği Konfederasyonundan AK Partiye ziyaret
Editör: adalet.tv
24 Mayıs 2024 - 14:18
Ziyarete ilişkin olarak yapılan yazılı açıklama: Konfederasyonumuzdan AK Parti Ziyareti, Konfederasyonumuzun Genel Sekreteri ve ADALET-SEN Genel Başkanı Niyaz Dülger, Kamu Birliği Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz, Kamu Birliği Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve GENÇ EĞİTİM-SEN Genel Başkanı Ali Aras Altıntaş, ADALET-SEN Genel Başkan Yardımcısı Şemsi Köroğlu, GENÇ EĞİTİM-SEN Genel Başkan Yardımcıları Ünsal Deniz ve Mehmet Fatih Arslan ile ADALET-SEN Bursa Şube Başkanı Suat Bostan, 23 Mayıs 2024 tarihinde AK Parti Genel Merkezinde AK Parti Sivil Toplumla İlişkiler Başkan Yardımcısı Sayın Hatice Kübra Öztürk Gökkaya’yı ziyaret etmişlerdir.

Ziyarette:

•Sözleşmeli memurluk süresinin 3+1’den 1+1’e düşürülmesi (kanun teklif dosyası takdim edilmiştir),
•3600 ek göstergede adaletin sağlanması,
•Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması,
•Mülakatların kaldırılması,
•Sendika üyelik işlemlerinin e-devlet üzerinden yapılması ve birçok konuda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

İlgisi ve konulara yaklaşımından dolayı Sayın Hatice Kübra Öztürk Gökkaya’ya teşekkür ediyor, mücadelemizin kararlılıkla sürdürüleceğini kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum