-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,81% 0,00
-
GRAM ALTIN
7149,55% 0,57
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu başladı
- Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kayseri'nin 2024 yılında Avrupa Spor Şehri ünvanı aldığını bildirdi
Bu yıl "Mimar Sinan" temasıyla düzenlenen maratonun 21 kilometre ve 10 kilometre etaplarına Cumhuriyet Meydanı'nda start verildi.
25 ülkeden yabancı atlet, 40 elit sporcu ve 7 bin 500 koşucunun katıldığı maratonda halk koşusu da gerçekleştirildi.
Kimi aileler pusetteki bebekleriyle halk koşusunda yerini alırken, bazı engelli sporcular da koltuk değnekleriyle maratona katıldı.
Halk koşusu öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Avrupa Başkentleri ve Spor Şehirleri Federasyonu (ACES) tarafından 2024'te Kayseri'nin Avrupa Spor Şehri ünvanı aldığını söyledi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ise spora verdiği destekten dolayı Büyükkılıç'a teşekkür etti.
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar da Kayseri'de üçüncüsü düzenlenen yarı maratonun yıllarca sürmesi dileğinde bulundu.
Konuşmaların ardından geri sayım yapılarak Vali Gökmen Çiçek ve diğer protokol üyelerinin de katılımıyla halk koşusu başlatıldı.
-
1
Akın Gürlek’ten “İBB davası canlı yayınlansın” tartışmasına yanıt: “Kanun değişirse mümkün olabilir”
-
2
Merakla Beklenen 19 Maddelik Kanun Teklifinden Zam Çıktı!
-
3
Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan'dan Yeni Çağrı
-
4
Feti Yıldız'dan İnfaz Düzenlemesi Açıklaması
-
5
MHP'den Umut Hakkı Açıklaması!
-
6
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küresel ticaret hatlarını tahkim ettik”
-
7
CHP’li Belediye'de kriz: Tutuklama sonrası geçici başkan görevlendirildi
-
8
Feti Yıldız’dan “umut hakkı” ve infaz hukuku vurgusu
-
9
MHP’li Feti Yıldız’dan “umut hakkı” açıklaması: Raporda yer alacak, uzlaşı sağlandı
-
10
Terörsüz Türkiye Komisyonu 5’inci kez bir araya geliyor

