-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,04
-
EURO
51,23% -0,11
-
GRAM ALTIN
6720,72% 1,49
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
İstanbul'da onarım için tamirciye bırakılan otomobili çaldığı öne sürülen kişi yakalandı
İstanbul Maltepe'de onarım için bir tamirciye bırakılan otomobili çekiciyle çaldığı belirlenen şüpheli yakalandı.Esenkent Mahallesi'ndeki...
Esenkent Mahallesi'ndeki bir iş yerine tamir için otomobilini bırakan E.K. (66), bir süre sonra tekrar iş yerine gittiğinde aracının yerinde olmadığını gördü.
E.K'nin başvurusu üzerine çalışma başlatan ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın bir çekici ile otoparktan çıkarıldığını belirledi.
Çekicinin kaçış güzergahındaki çok sayıda kamera kaydını inceleyen ekipler, plaka bilgilerinden yola çıkarak aracı E.D'nin (29) kullandığını tespit etti. Sultanbeyli'de oto tamirhanesi işlettiği anlaşılan E.D. gözaltına alındı. Şüphelinin, olayı kendisine ait çekici ile gerçekleştirdiği, 23 konudan 56 suç kaydı bulunduğu tespit edildi.
Şüphelinin yakın ilçelerden modeli düşük ve modifiye edilmeye uygun araçları aynı yöntemle çaldığı, bazılarını parçaladığı, bazılarını ise kendi tamirhanesinde eksiklerini tamamladıktan sonra şase numaralarını değiştirerek sattığı belirlendi.
Sultanbeyli'de bir viyadük altında plakaları sökülmüş ve üstü kapatılarak gizlenmiş halde bulunan çalıntı otomobil, sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından oto hırsızlığı suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.
-
1
Adalet Bakanından Özel’in İddialarına Yanıt: Yasal Süreç Başlatılıyor
-
2
Akın Gürlek’ten “İBB davası canlı yayınlansın” tartışmasına yanıt: “Kanun değişirse mümkün olabilir”
-
3
Merakla Beklenen 19 Maddelik Kanun Teklifinden Zam Çıktı!
-
4
Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan'dan Yeni Çağrı
-
5
Feti Yıldız'dan İnfaz Düzenlemesi Açıklaması
-
6
MHP'den Umut Hakkı Açıklaması!
-
7
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Küresel ticaret hatlarını tahkim ettik”
-
8
CHP’li Belediye'de kriz: Tutuklama sonrası geçici başkan görevlendirildi
-
9
Feti Yıldız’dan “umut hakkı” ve infaz hukuku vurgusu
-
10
MHP’li Feti Yıldız’dan “umut hakkı” açıklaması: Raporda yer alacak, uzlaşı sağlandı

