Borsa İstanbul'da gong Ofis Yem için çaldı

- Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun: - 'Ofis Yem Gıda, yaklaşık 619 milyon halka arz büyüklüğü ve 1,4 milyon yatırımcıya ulaşan, başarılı bir halka arz gerçekleştirmiştir'

Ekonomi 16.08.2023 13:07:13 0
Borsa İstanbul
orsa İstanbul'da gong, karma yem sektöründe faaliyet gösteren Ofis Yem için çaldı.



Borsa İstanbul'da düzenlenen Ofis Yem halka arz gong töreni, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Ofis Yem Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Taşkaldıran, Ofis Yem Yönetim Kurulu Başkan Vekili Agah Mamaloğlu, Ofis Yem Yönetim Kurulu Üyesi Galip Yeşilbaş, Ofis Yem Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yeşilbaş, Ofis Yem Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Türk, Ofis Yem Yönetim Kurulu Üyesi Cem Taşkaldıran, Ofis Grup CFO'su Dilek Güvenir ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.



Halka arz sürecini yatırımcıların yoğun ilgisiyle tamamlayan şirket, bugün itibarıyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "OFSYM" koduyla işlem görmeye başladı.

Korkmaz Ergun, törende yaptığı konuşmada, önemli bir sektörde faaliyet gösteren Ofis Yem'in, birçok işletmenin tedarikçisi konumunda olduğunu ifade etti.

Ofis Yem'in üretim kapasitesini yıllar içerisinde artırdığını aktaran Ergun, şöyle devam etti:

"Sektördeki bu gelişimi, ISO 500 listesindeki sıralamasını da yükseltmiştir. Biz de Borsa İstanbul olarak, ISO 500'de yer alıp borsamızda işlem görmeyen 15'ten fazla sanayi şehrimizdeki 150'den fazla şirketi ziyaret ederek birebir görüştük ve borsamıza davet ettik. Ofis Yem de Ankara'da ziyaret ettiğimiz şirketlerden biriydi ve bugün borsada işlem görmeye başlaması bize ayrıca gurur vermektedir. Ofis Yem Gıda, yaklaşık 619 milyon halka arz büyüklüğü ve 1,4 milyon yatırımcıya ulaşan, başarılı bir halka arz gerçekleştirmiştir. Bu halka arz sürecinde emeği geçen herkese, tüm şirket çalışanlarına, aracı kuruma, teşekkür ediyorum, sermaye piyasalarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ofis Yem Gıda'ya borsamız ailesine hoş geldiniz diyorum."

- "Tarım-hayvancılık sektörünün gelişmesi için sağladığımız katkıyı artırmayı hedefliyoruz"

Ofis Yem Yönetim Kurulu Üyesi Galip Yeşilbaş da Ofis Yem'in 30 yıllık yolculuğunda önemli bir kilometre taşını geride bıraktığını aktararak, şirketin temellerini bundan 30 yıl önce farklı sektörlerde faaliyet gösteren üç ailenin güç birliğiyle attıklarını belirtti.

Yeşilbaş, "Israrla tercih edilen ürünlerimiz sayesinde Ankara, Kars ve Manisa'da yer alan toplam 170 ton/saat kapasiteye sahip güçlü üretim üsleri tesis ettik." ifadesini kullandı.

Üreticilerine daha iyi hizmet verebilmek adına güçlü lojistik alt yapılarıyla ülke genelinde yayılmış bayi ağlarını geliştirdiklerini vurgulayan Yeşilbaş, şunları kaydetti:

"Nihayetinde güçlü köklerimizden gelen endüstri kültürümüz sayesinde üst üste 5 yıldır ülkemizin ilk 500 sanayi şirketi arasına girmeyi başardık. Tüm bu başarılarımızı uyumlu çalışmamıza, yüksek standartlarda ürün üretmemize ve uzunca yıllar boyunca bizimle aynı yolda yürüyen çalışma arkadaşlarımıza borçluyuz. Yoğun bir ilgiyle tamamlanan halka arzımızdan aldığımız güçle birlikte Ofis Yem'in kurumsal yapısını güçlendirirken, tarım-hayvancılık sektörünün gelişmesi için sağladığımız katkıyı artırmayı ve şirketimize değer katacak yatırım fırsatlarını değerlendirmeyi hedefliyoruz.

Köklerimizden aldığımız güç ve yatırımcılarımızın desteğiyle gelecekte de şeffaf, kurumsal, halka açık bir şirket olarak büyümemizi sürdürmeyi istiyoruz. Halka arz sürecinde gücümüze ortak olan değerli yatırımcılarımıza, değerli kurumlarımız Sermaye Piyasası Kurulu'na, Borsa İstanbul'a, Ofis Yem ailesine ve halka arz sürecimizi yöneten Garanti BBVA Yatırım'ın değerli yönetici ile uzman ekibine teşekkür ederiz."


Yorumlar

Süpersonik Uçaklar Sivil Havacılığı Yeniden Şekillendirebilir mi?

Süpersonik Uçaklar Hangileri? Süpersonik Uçakların Detaylı Listesi

Ses Hızını Aşan Uçaklar Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

Concorde Neden İptal Edildi? Tekrar uçacak mı ?

Boom Overture Ne Zaman Uçacak? İşte Yeni Nesil Süpersonik Uçak Hakkında Her Şey

Süpersonik uçaklar hangileri?

Güvenlik ve Özgürlük Çarpışmasında Kerem Albayrak’tan Açıklama

e-imza operasyonu: 58 gözaltı

Adalet Bakanı: yargı süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik yazılımlar geliştiriliyor

YouTube Abone Sayısı Nasıl Artırılır? 2025’te Uygulanabilecek Etkili Stratejiler

11 Tehlikeli mahkum cezaevinden firar etti

Estonya Yargı Sistemi: Dijitalleşme, Bağımsızlık ve Reformlar Işığında Güncel Bir Bakış

Azerbaycan yargı sistemi ve bilinmeyen detaylar

Türkmenistan Heyeti CTE'yi Ziyaret Etti

Rusya Cezaevi Sisteminin: Yeniden Entegre Toplum Modeli

ABD Cezaevi Sisteminin Güçlü Yönleri: Yeniden Topluma Kazandırma ve Güvenlikte Etkinlik

ABD Yargı Sisteminin Bilinmeyenleri

100 Avukat istifası dilekçesini imzaladı

Belarus Adalet Sistemi: Otoriter Yapının Gölgesinde İşleyen Bir Hukuk Mekanizması

Fas Adalet Sistemi: Gelenek ile Modern Hukukun Kesişim Noktasında Bir Reform Yolculuğu

Adalet Bakanlığından 524 bin memura eğitim

CTE görevde yükselme sınav duyurusu

O çalışanlar için ek ders ücreti kaldırıldı

CEP Konferansı Antalya’da Sona Erdi

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavına Nasıl Hazırlanmak Gerekiyor?

CTE ile Üniversite arasında protokol

Türkiye Adalet Akademisinde yeni dönem!

Sosyal medya paylaşımı ile verilen disiplin cezasına AYM'den karar

Deprem nedeniyle Tekirdağ ve Kocaeli'de okullar tatil edildi

DS Hizmetleri 20. Yıl Bölge Toplantılarının İkincisi İzmir’de Başladı

Bayram tatili uzarsa memurların Temmuz ayı zam oranı düşer mi?

Konut Sigortası Ne Kadar Ödeme Yapar?

Yükümlüler "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" Etkinliğine Katıldı

Temmuz ayı memur zamlı maaş hesabı

Hükümlülerin istihdamına yönelik protokol

2025 Temmuz Memur Maaş Zammı Ne Kadar Olacak?

Sendikadan Adliyede görev yapan üyelerine uygun fiyata ev fırsatı

Temmuz ayında memur maaşlarında artış ne kadar olacak?

1 milyon kişinin emekliliği iptal mi ediliyor?

SGK, bazı mesleklerde erken emeklilik hakkını kaldırdı

Zincirleme Kaza: Başsavcı Yaralandı

Sedat Peker'e Kötü Haber

Pilotu yakarak öldüren DEAŞ'lı terörist yakalandı

İnfaz koruma memuru intihar etti

Uyuşturucu Operasyonunda 272 Torbacı Yakalandı

İçişleri Bakanlığından Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu hakkında açıklama geldi

Rusya Adalet Bakanı Konstantin Çuyçenko Ankara'da

DSM'lerden bağımlılığa karşı seminerler dikkat çekiyor

Adalet Bakanı: Yeni yargı paketi suç ile mücadeleyi daha etkin hale getirecek

Süleymancılar cemaatine operasyon: Gözaltıların yargıya uzanması bekleniyor