AK Parti'li Yazıcı, Denizli'de 'Şehir Buluşmaları' toplantısına katıldı:

- 'İnşallah 2024'te yapılacak yerel seçimlerde işi ehline vereceksin. İşi bilene vereceksin ve sonra hesap soracaksın. Bilmeyene verip 'ah vah' demekle zaman kaybından başka bir iş yapmış olmayız'

Politika 11.08.2023 14:35:07 0
AK Parti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "İnşallah 2024'te yapılacak yerel seçimlerde işi ehline vereceksin. İşi bilene vereceksin ve sonra hesap soracaksın. Bilmeyene verip 'ah vah' demekle zaman kaybından başka bir iş yapmış olmayız." dedi.



Denizli programı kapsamında AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda düzenlenen "Şehir Buluşmaları" toplantısına katılan Yazıcı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye başkanları ve partililerle bir araya geldi.



Toplantı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Yazıcı, 14 Ağustos'un AK Parti'nin kuruluş yıldönümü olduğuna işaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde milletin hukukunu korumak, insanların hayat standardını yükseltmek, önündeki sosyoekonomik engelleri ortadan kaldırmak üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Partilerinin bu yıl 22. kuruluş yıl dönümünü idrak ettiğini dile getiren Yazıcı, "Siyasete, siyasi partilere güvenin dibe vurduğu, kaotik bir ortamda AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türk siyasi hayatında yerini almış ve rahmetli Menderes'in 'Yeter söz milletin' sloganına ilaveten 'Karar da milletin' demek suretiyle yola çıkmıştır. AK Parti'nin siyaseti kapsayıcıdır. Türkiye'ye bir bütün olarak bakıyoruz. 'Her şey Türkiye için' söylemiyle bunun altını çizmiş bulunuyoruz." dedi.

Türk milletinin o günden bu yana yapılan 15 seçimde tercihini AK Parti'den yana kullandığını anlatan Yazıcı, milletin kendisinden yetki isteyenin referansına baktığını, son 20 yılın da AK Parti'nin en önemli referansı olduğunu ifade etti.

Bu süreçte sorun yaşanan dönemler olduğunu bunların bir bir çözüldüğünü aktaran Yazıcı, "İnşallah Türkiye'nin bugün yaşamakta olduğu enflasyon dediğimiz, hayat pahalılığından kaynaklanan sorunları da ilgili arkadaşlarımızın açıkladığı program çerçevesinde Türkiye'nin gündeminden çıkartacağız, hedefimiz bu. Bu konuyla bir taraftan ekonominin gerektirdiği enstrüman ve yöntemleri icra etmek suretiyle çalışmaları sürdürürken bir taraftan da hayat pahalılığından etkilenen dezavantajlı kesimlerin satın alma güçlerine destek anlamında, imkan ölçüsünde katkı vermeye çalışıyoruz. Bunu belli ölçüde verdik. Veremediklerimiz var. Onlarla ilgili de hazırlık çalışmaları devam ediyor." diye konuştu.

Yazıcı, 20 yıllık süreçte belediyecilikte de işin ehli olduklarını gösterdiklerine işaret ederek, şöyle konuştu:

"İnşallah 2024'de yapılacak yerel seçimlerde işi ehline vereceksin. İşi bilene vereceksin ve sonra hesap soracaksın. Bilmeyene de verip 'ah vah' demekle zaman kaybından başka bir iş yapmış olmayız. Çünkü bizim siyasetimizin önemli parametrelerinden birisi de hizmet ve eser siyasetidir. Dolayısıyla ehil kadrolar bizim partimiz bünyesinde vardır. İnşallah yerel seçimlerde de 'ama, fakat, lakin' demeden doğruda birleşerek şehrimizin, beldemizin, mahallemizin kalkınmasını, büyümesini, gelişmesini, güzelleşmesini sağlayacak kadrolara emaneti yeniden vermeliyiz."

Toplantıya AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök ve Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör de katıldı.

Yazıcı, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" toplantısının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.


Yorumlar

TikTok Ücretsiz İzlenme Artırma Yöntemleri: Etkili ve Organik Stratejilerle Keşfet’e Çıkın

TikTok Ücretsiz Takipçi Artırma Yolları: Organik ve Etkili Stratejiler

Instagram Ücretsiz Beğeni Artırma Yolları: Etkili ve Organik Yöntemler

Instagram Ücretsiz Takipçi Artırma Yöntemleri: Gerçekten Mümkün mü?

Yapay zeka yargı hizmetlerinde kullanılacak

TikTok Takipçi Artırma Rehberi: Hilesiz ve Kalıcı Büyümenin Sırrı

Twitter Takipçi Artırma Rehberi: Hilesiz, Kalıcı ve Etkili Stratejiler

Instagram Takipçi Artırma Yöntemleri: Hilesiz ve Etkili Stratejilerle Büyümenin Sırları

Kurumsal İletişim Daire Başkanı Armağan Buran ve Tetkik Hâkimi Cansu Alıcı’dan Kocaeli’de Ziyaretler

TikTok ücretsiz beğeni artırma yöntemleri

Estonya Yargı Sistemi: Dijitalleşme, Bağımsızlık ve Reformlar Işığında Güncel Bir Bakış

Azerbaycan yargı sistemi ve bilinmeyen detaylar

Türkmenistan Heyeti CTE'yi Ziyaret Etti

Rusya Cezaevi Sisteminin: Yeniden Entegre Toplum Modeli

ABD Cezaevi Sisteminin Güçlü Yönleri: Yeniden Topluma Kazandırma ve Güvenlikte Etkinlik

ABD Yargı Sisteminin Bilinmeyenleri

100 Avukat istifası dilekçesini imzaladı

Belarus Adalet Sistemi: Otoriter Yapının Gölgesinde İşleyen Bir Hukuk Mekanizması

Fas Adalet Sistemi: Gelenek ile Modern Hukukun Kesişim Noktasında Bir Reform Yolculuğu

Cezayir Adalet Sistemi: Çok Katmanlı Yapı, Reform Arayışları ve Gelecek Vizyonu

CEP Konferansı Antalya’da Sona Erdi

Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavına Nasıl Hazırlanmak Gerekiyor?

CTE ile Üniversite arasında protokol

Türkiye Adalet Akademisinde yeni dönem!

Sosyal medya paylaşımı ile verilen disiplin cezasına AYM'den karar

Deprem nedeniyle Tekirdağ ve Kocaeli'de okullar tatil edildi

DS Hizmetleri 20. Yıl Bölge Toplantılarının İkincisi İzmir’de Başladı

GYS Sınavına Çalışırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İstanbul'da eğitim hakkı engellenen hükümlünün yaşadığı sorunlar

Ders Çalışma Metotları: Verimli ve Etkili Çalışma Yöntemleri

Sendikadan Adliyede görev yapan üyelerine uygun fiyata ev fırsatı

Temmuz ayında memur maaşlarında artış ne kadar olacak?

1 milyon kişinin emekliliği iptal mi ediliyor?

SGK, bazı mesleklerde erken emeklilik hakkını kaldırdı

Nihat Zeybekçi: 'Faizler yüksekken iş insanı yatırım yapmaz'

Memurların enflasyon farkı yüzde kaç oldu?

Yıpranma payından hangi memur kaç gün faydalanıyor?

Araç muayenesi her yıl yapılabilir

Kademeli Emeklilik Nedir, Kimler Faydalanır ve Şartları Nelerdir?

Adalet Sen: Promosyonda Popülizme Değil Gerçekliğe Dayanıyoruz

Adalet Bakanından 'Umut Hakkı' açıklaması geldi

Emojilerle Gelen Taciz: Öpücük ve Kalp Emojisi Cinsel Taciz Sayılabilir mi?

Adalet Bakanı: Adalet insan onurunu korumaktır

Avukata silahlı saldırı

Eski savcı Ferhat Sarıkaya cezaevinden tahliye edildi

Cezaevinden 63 yıllık firarın sırrı çözülüyor mu?

İl Sağlık Müdürlüğü avukatı, başından silahla vurulmuş halde bulundu

Avukat ve icra müdürünü öldüren sanığın cezası belli oldu

Sosyal medyada yorum yapan infaz koruma memuru açığa alındı

İnfaz Düzenlemesi Nedir? Türkiye’de Son Durum