Gamze Özçelik kimdir, hayatı ve yaptığı açıklamalar

İsmini son zamanlarda özellikle yardım kampanyalarında, başka ülkelerde çocuklara yardım eden işlerde gördüğümüz Gamze Özçelik herkesin takdirini topluyor ve çok güzel işlere imza atıyor. İşte Gamze Özçelik'in hayatı.

Gamze Özçelik kimdir, hayatı ve yaptığı açıklamalar
Editör: ne nedir
21 Nisan 2021 - 16:14 - Güncelleme: 10 Ocak 2023 - 19:27
Son zamanlarda ismini daha çok hayır işlerinde duyduğumuz Gamze Özçelik hepimizin takdirini topluyor. Hayatı ve yaptığı yardımları daha yakından öğrenmek için bu yazıyı hazırladık. Hayatı, yaptığı açıklama, oynadığı diziler, kurduğu dernek ve daha fazlasına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Gamze Özçelik ilk olarak karşımıza oyuncu olarak çıkmıştır. Onu oyuncu kimliğiyle tanısakta artık oyunculuk yapmıyor. Gamze Özçelik, 26 Ağustos 1982 doğumlu İstanbul doğumlu. Anne tarafından Selanik göçmeni, baba tarafından ise Bayburtludur. Lise eğitimini Maltepe Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra Üniversiteyi ise Bilgi Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

2000 yılında Miss Turkey 2. güzeli olmuştur. Ama modellik yapmamıştır. Görülür ki sadece hayır işlerinde modelik yapmıştır. Sonrasında popstar yarışmasında sunucluk yaptıktan sonra 'Seni Seviyorum' ismindeki tiyatroda oyunculuk yapmıştır. Bundan sonra karşımıza daha çok oyuncu olarak çıkan Gamze Özçelik, hepimizin asıl orda tanıdığı Arka Sokak dlı dizide oyunculuğa başlamıştır. Dizide Zeynep karakterini canlandırmıştır ve bu dizide adını duyurmuştur. Diziden bir süre sonra ayrılıp başka projelerde de yer almıştır.
Daha çok sunuculuk yapan güzel oyuncu, Türkstar ve Ben Burdan Atlarım adındaki yarışmalarda sunuculuk yapmıştır.

2008 yılında Arka Sokaklar dizisinde rol arkadaşı olan ve dizide de evli bir çifti canlandırdığı Uğur Pektaş ile evlenmiştir. 2011 yılında yollarını ayıran ikilinin Murathan adında da bir oğlu var.

Sonraki yıllarda tesettüre giren Gamze Özçelik gerek güzelliği gerek yardımları ile kendinden sıkça bahsettirmiştir. Umuda Koşanlar adında bir derneği vardır ve kurucusu kendisidir. Derneğin kuruluş amacını ise şu şekilde açıklamışlardır:
Ulaşabildikleri kadar mazlum coğrafyalara, mazlum ailelere, çocuklara ve hayvanlara ihtiyaçları doğrultusunda ulaşmak. Bunu gönüllü, çıkarsız, sevgi ve aşkla yapmak ise en büyük idealleri. Dernek sadece yurt içinde değil yurt dışında da büyük yardımlara sahip.
Biz Gamze Özçelik'i canı gönülden destekliyor ve başarılarının, yardımlarının devamını görmek dileklerimizi iletiyoruz.

Gamze Özçelik'in yaptığı bu günlerde yaptığı şu açıklama ise yankı uyandırdı:
'Malınızı, mülkünüzü, yemeklerinizi, kıyafetlerinizi ve tatillerinizi paylaşıp durmayın. Bu canların yarasına basmayın. Bu dünyada yokluk sınav, varlık daha da büyük bir sınav. Dünya böyle bir yer değil. O yüzden de fani... En kötü görünenin arkasında binbir güzellik gizli olabilir. Hakikat herkese görünmez.'
Gamze özçelik, Gamze özçelik kimdir, Gamze özçelik eşi, Gamze özçelik oğlu, Gamze özçelik tesettür, Gamze özçelik açıklama, Gamze özçelik derneği, Gamze özçelik tesettürlü hali, Gamze özçelik boşandı mı, Gamze özçelik basın açıklaması, Gamze özçelik oynadığı diziler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR