Eskişehir adliyesi personeli iftarda buluştu

Eskişehir Adliyesinde görevli yargı mensubu ve çalışanları Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.

Eskişehir adliyesi personeli iftarda buluştu
Editör: adalet.tv
29 Mart 2024 - 13:19 - Güncelleme: 29 Mart 2024 - 13:27
ESKİŞEHİR ADLİYESİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU - Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyeleri Aysel Demirel ve Havvanur Yurtsever’in katılımlarıyla gerçekleşen iftar programına Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, Başsavcı Vekilleri Mehmet Özel, Ayhan Gökalp ve Savaş Kılıç, 1.İdare Mahkemesi Başkanı Rafet Türksoy, 2.İdare Mahkemesi Başkanı Osman Akcan, Vergi Mahkemeleri Başkanı Volkan Erdoğdu ile birlikte çok sayıda yargı mensubu ve çalışanı katıldı.

İFTAR FOTO GALERİ

İftar öncesi HSK üyeleri Aysel Demirel, Havvanur Yurtsever, Başsavcı Ali Yeldan ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak masaları gezerek yargı mensubu ve çalışanları ile sohbet gerçekleştirdiler.

Adliye Mescidi Din Görevlisi Zeynel İlhan’ın okuduğu dualarla başlayan iftar programının sonunda söz alan Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, “Mübarek Ramazan ayının bu güzide akşamında hep birlikte soframızı paylaştık. Ramazan ayı, hayatın hızlı temposu içerisinde durup da kendimize bir bakma, anlama ve muhasebe ayıdır. Bu akşam burada bir araya gelerek Ramazan ayının bereketini paylaştık.

Adalet camiası olarak daha güzel günlerde adalet hizmetlerini vermekte gösterdiğimiz gayretleri devam ettireceğiz. İftar programına katılan HSK üyelerimiz Aysel Demirel, Havvanur Yurtsever ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

100 yargı mensubu ve çalışanının katıldığı iftar programı konuşmanın ardından yapılan sohbetlerle sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum