DS Yükümlüleri Aigai Antik Kentini Gezdi

DS Yükümlüleri Aigai Antik Kentini Gezdi.

DS Yükümlüleri Aigai Antik Kentini Gezdi
Editör: adalet.tv
12 Haziran 2024 - 12:33
FAALİYET - Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, "Özgürlüğün Renkleri" projesi kapsamında kültürel bir gezi düzenledi. Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlüler, Manisa’nın tarihi ve kültürel değerlerini tanımak ve anlamak amacıyla Aigai Antik Kenti’ne götürüldü. Binlerce yıllık geçmişe sahip Aigai Antik Kenti’nde yapılan gezide, yükümlülere tarihi kent tanıtıldı.

Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Manisa Fotoğraf Derneği iş birliğiyle, İçişleri Bakanlığı’nın desteği ile devam eden projeye katılan yükümlüler, tarihi kentin fotoğraflarını çekerek anılarını ölümsüzleştirdiler.

"Özgürlüğün Renkleri" projesi, yükümlülerin yeniden sosyalleşmesini teşvik etmeyi, üretken, kanunlara ve toplumsal kurallara saygılı, sorumluluk taşıyan bir yaşam biçimine uyum sağlamalarını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ayrıca, yükümlülerin toplumla yeniden bütünleşmesini ve kendilerine olan özgüvenlerinin artmasını sağlamak, infaz kurumundan denetimli serbestlik kapsamında salıverilen yükümlülerin çeşitli sorunlarla karşılaştıklarında çözüm üretebilmelerine destek olmak hedefleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum