Devlet Bahçeli: Cumhurbaşkanımız herkesle görüşebilir

MHP lideri Devlet Bahçeli: "Cumhurbaşkanımız herkesle görüşebilir."

Devlet Bahçeli: Cumhurbaşkanımız herkesle görüşebilir
Editör: adalet.tv
11 Haziran 2024 - 11:01
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımızın görüşmelerinin çarpıtılmasını ibretle takip ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesle konuşabilir, herkesi dinleyebilir. Bizce hiçbir mahsuru ve sakıncası yoktur" ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamasından öne çıkanlar:

"Her şey Türkiye için diyoruz. Ancak son zamanlarda ülkemiz aleyhine iç ve dış tehdit sarmalının gittikçe genişlediğini müşahede ediyoruz. Türkiye'yi karanlık operasyonların hedef ülkesi haline getirmek için ellerini ovuşturanlara taviz vermeyeceğiz. Telaşa kapılmadan daha sağduyulu temkinli olmak mecburiyetindeyiz."

"Kulis bilgisi diye servis edilen dedikoduları, yalan rüzgarlarını, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın görüşmelerinin çarpıtılmasını ibretle takip ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesle konuşabilir, herkesi dinleyebilir. Bizce hiçbir mahsuru ve sakıncası yoktur. Bizim nazarımızda mahsurlu olan taraf, asla astarı olmayan söylentilerin, gemiyi azıya alması, saçma sapan iddiaların azgınlaşması, fitnenin kampçılanmasıdır."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum