Cezaevinden izinli çıktı, bütün ailesini öldürdü intihar etti

İstanbul'da bir hükümlü cezaevi izninde ailesini katletti kendini de öldürdü.

Cezaevinden izinli çıktı, bütün ailesini öldürdü intihar etti
Editör: adalet.tv
26 Mart 2024 - 10:45 - Güncelleme: 26 Mart 2024 - 10:53
İstanbul Bahçelievler’de cezaevinden izinli çıkan Uğur Falay, annesi H. Falay ve kardeşi İ. Falay’ı silahla öldürdükten sonra canına kıydı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre;dün saat 10.40 sıralarında bir vatandaş kafasına tabanca dayayarak ateş etti. Camideki vatandaşlar hemen polis ve 112 Acil sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemede kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler tarafından yapılan incelemede intihar eden kişinin GBT kaydında yankesicilik, uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama, hırsızlık gibi suçlardan toplam 20 adet adli suç kaydı olan Uğur Falay (35) olduğu belirlendi.

Annesi ve kız kardeşini katleden Uğur Falay, 15-25 Mart arasında açık cezaevinden izinli çıktı, iznin son gününde katliam yapıp canına kıymış.

Şüphelinin evine giden ekipler annesinin ve kardeşinin de yer cansız olarak yattığını gördü. Olay yerinde yapılan incelemede ceza infaz kurumundan izinli çıkan şüphelinin ailesini öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıktı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor. İstanbul Valiliği’nden olayla ilgili yapılan açıklamada, “İntihar mahallinde ve evde bulunan boş kovanlarda yapılan ön incelemeler sonucunda, intihar olayıyla iki kadının öldürülmesi olayında aynı silahın kullanıldığı sonucuna varılmıştır. 7.65 çapında tabancanın kullanıldığı her iki olayın oluş şekli, kriminal incelemenin ardından netlik kazanacaktır” ifadesi kullanıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum