'Ben savcıyım' diyen kişiye 900 bin TL kaptırdı

Kendisini polis ve savcı olarak tanıtan kişiye 900 bin lirasını kaptırdı. Şüpheli şahıs tutuklandı.

'Ben savcıyım' diyen kişiye 900 bin TL kaptırdı
Editör: adalet.tv
21 Ocak 2023 - 17:16
Dolandırıcılık olaylarına her gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor. Kendisini polis ve savcı olarak tanıtan kişiye 900 bin lirasını kaptırdı. İstanbul Pendik'te kendini polis, Cumhuriyet savcısı gibi unvanla tanıtarak bir kişiyi yaklaşık 900 bin lira dolandıran şahıs yakalandı.
Olay, 11 Ocak günü Pendik’te yaşandı. 76 yaşındaki E.K. isimli vatandaş, kendisini polis, savcı gibi unvanlarla tanıtan bir şahıs tarafından kandırılarak dolandırıldı.

900 BİN TL'Yİ TESLİM ETTİ

Kendisini kandıran şahsa yaklaşık 900 bin lirasını elden teslim eden E.K, daha sonra dolandırıldığını anlayarak emniyete şikayette bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen ekipler, dolandırıcının şüpheli Bahattin İ. isimli şahıs olduğunu, E.K'nın evine gelerek parayı elden teslim aldığını tespit etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli Bahattin İ, Esenyurt’ta yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildiği aktarıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum