Bekir Bozdağ'dan 'montaj video' açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu'na soruyorum, Murat Karayılan'ın, Cemil Bayık'ın ve terör örgütü elebaşlarının açıklamaları montaj mı? Hiçbiri montaj değil" dedi.

Bekir Bozdağ'dan 'montaj video' açıklaması
Editör: adalet.tv
25 Mayıs 2023 - 17:12
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Haber Global canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

"Sayın Kılıçdaroğlu, her konuyu çarpıtıyor. Kandil'den Murat Karayılan açıklama yaptı. Montaj mı? Çıksın desin, videolar ortada, kendileri çektiriyor, yayınlıyor. Mustafa Karasu, Cemil Bayık, Bese Hozat açıklama yaptı. Daha başka pek çok terörist elebaşı, Avrupa'daki ayakları açıklama yaptılar. Açıklamaları kendileri kaydettiler, dünya ve Türkiye kamuoyuna açıkladılar. Ben şimdi Sayın Kılıçdaroğlu'na soruyorum, Murat Karayılan'ın, Cemil Bayık'ın ve terör örgütü elebaşlarının açıklamaları montaj mı? Hiçbiri montaj değil. Cumhurbaşkanı'mızın söylediği şey çok açık. Yani bu terör örgütü elebaşlarının açıklamaları montaj mı, değil mi? Çıksın onu söylesin. Hepsi hakikat ve hepsini kendileri yapıyor."

Kılıçdaroğlu'nun, 14 Mayıs öncesi kayyum uygulamasını kaldıracaklarını söylemesine karşın Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yapan Ümit Özdağ'ın bu konudaki tavrının farklı olduğunun ifade edilmesi üzerine Bozdağ, "Bir yandan 'Kayyumu kaldıracağız', öbür yandan 'Kayyum devam edecek' deniyorsa o zaman bir kişi aynı konuda iki ayrı taahhüdü nasıl yerine getirecek? Sayın Kılıçdaroğlu'nun bunu açıklaması lazım." dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum