Alma ve Yedi Canavar kitap konusu

Alma ve Yedi Canavar kitap konusu yazımızda.

Alma ve Yedi Canavar kitap konusu
Editör: ne nedir
22 Ocak 2023 - 14:25 - Güncelleme: 22 Ocak 2023 - 14:28
Alma ve Yedi Canavar kitap konusu - Alma ve Yedi Canavar, Alma ve Yedi Canavar ne anlatıyor, Alma ve Yedi Canavar kitap konusu, Alma ve Yedi Canavar kitap özeti, Alma ve Yedi Canavar yazarı, Alma ve Yedi Canavar kısa özet.

Alma, ilk defa tamamen karanlıkta kalmıştı. Hiç bu kadar karanlık olmamıştı. En azından kapının altından, dolabın üstündeki lambadan ışık gelirdi. Bu karanlıkla birlikte yatağının altındaki canavarlarla tanıştı.

Alma, hep ışık saçan biriydi ama o gün karanlığı engelleyememişti. Tam o sırada birinci canavarıyla tanıştı. Canavar, ona sürekli bir yere geç kalacağını veya onu bu durumdan dolayı kimseni sevmeyeceğini söylüyordu. Sürekli onu telaşlandırıyordu.

İkinci canavar ise sürekli işleri yapmasına engel oluyordu. Başının üstüne çöktüğü zaman Alma, ikinci canavarı taşımakta zorlanıyor ve uykuya dalıyordu. Dışarıda kimse bu canavarları görmüyordu. Sadece Alma görüyordu ve bu hayatında değişikliklere sebep olmuştu. Canavarların dediği gibi tek başına odada kalmak daha güzeldi.

Alma'nın ders notları düşmüş, hep odasında yalnız kalır olmuştu. Annesi bu durumun farkındaydı ve Alma'ya yine aynı şeyleri anlatıyordu. Alma, dayanamadı ve ağlamaya başladı. Annesine canavarlardan bahsetti.

Annesi onu canavar avcısına götürdü. Avcı, herkesin hayatında böyle canavarların olduğunu dönem dönem büyüyüp dönem dönem küçüldüklerini anlattı Alma'ya. Ona ilaç yazdı ve uzun bir süreç ardından iyileşebileceğini anlattı.

Avcının dediği gibi bu süreç zorlu ve uzundu ama Canavarlar artık çok küçülmüştü. Onları görse bile artık eskisi kadar etkili değillerdi. Alma, iyileşmeye başlamıştı. Savaşı hala kazanamamıştı çünkü canavarlar yatağın altındaydı. Belki de tekrar toparlanıp kötü günde güçlü bir darbe için hazırlanıyorlardı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum