Adliyede görevli savcı açığa alındı

Bakırköy Adliyesi'nde görev yapan savcı geçici olarak görevden uzaklaştırıldı. Savcı hakkında soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

Adliyede görevli savcı açığa alındı
Editör: adalet.tv
18 Mart 2023 - 12:09
Bakırköy Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet savcısı A. M., Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2. Dairesi kararıyla geçici olarak görevden uzaklaştırıldı. Açığa alınan savcı hakkında soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.

İstanbul'da bulunan Bakırköy Adalet Sarayında görev yapan Cumhuriyet savcısı A. M., haklarında 'nitelikli dolandırıcılık'  (TCK 158) suçundan dava açılan iki şüpheli şahıs yanında bulunduğu iddiasıyla Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2. Dairesi kararıyla geçici olarak görevden uzaklaştırıldı.

BAŞSAVCI OLARAK DA GÖREV YAPTI

Alınan bilgiye göre daha önce İstanbul'da bulunan Çağlayan Adalet Sarayı'nda terör suçlarını soruşturma bürosunda görev yapan, akabinde Küçükçekmece Adliye'nde Başsavcıvekilliği, Büyükçekmece Adliyesi'nde ise Başsavcılık yapan ve en son olarak Bakırköy Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten A. M.'nin ortaya atılan iddialara göre, vatandaşlara kendisini polis olarak tanıtan ve para tahsil etmeye çalışan iki kişinin yanında bulunduğu tespit edildi. Savcı hakkında soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Muvahhid
    1 yıl önce
    Cehennemi ben devletim diyenler dolduracak çünkü Allah'ın haram kıldığı herşeyi icra edip bekçiliğini yapıyorlar.
  • Urfa
    1 yıl önce
    Meslegin guzel maaşin varken yetmedimi sana .git hapiste rezil ol
  • Kim nace
    1 yıl önce
    Bu neki temiz olan yok gıbı Cehennem önce siyasetçiler sonra bunlarla dolacak
  • Cemil Dundar
    1 yıl önce
    Bakırköy adliyesi zaten şaibeli.Osman diye bir savcı vardı.Din,Allah ,kitap diyip ailemden avanta almisti