2 yaşındaki bebeğe tecavüz eden şüpheli polis otosundan atlayarak intihar etti

Nisa Nur bebeğin ölümünde şoke eden gelişme! Zanlılar ekip otosundan atladı: Biri öldü, diğeri ağır yaralı. Ekip otosundaki polisler de tutuklandı.

2 yaşındaki bebeğe tecavüz eden şüpheli polis otosundan atlayarak intihar etti
Editör: adalet.tv
26 Mayıs 2023 - 12:24 - Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 12:30
Zonguldak'ta Nisa Nur bebeğin cinsel istismara uğrayarak hayatını kaybetmesine ilişkin İstanbul'da gözaltına alınan 2 zanlı, polis ekiplerince Zonguldak'a götürülürken TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde ekip otosundan atladı. Zanlılardan biri hayatını kaybetti, diğer zanlı ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Ulusal basında yer alan bilgilere göre, annesi ve ablasının markete gitmesinin ardından aynı evde bulunan F.S.'nin (25) cinsel istismarına maruz kalan 2 yaşındaki Nisa Nur Ö. isimli bebek, tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde vefat etti.

Polis ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucu yakalanan F.S. tutuklanarak kapalı cezaevine gönderildi.

Ayrıca bebeğin ölümüne ilişkin başlatılan geniş çaplı adli soruşturmada anne M.Ö. ile birlikte 5 şüpheli daha polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ İNTİHAR ETTİ

Bugün basına yansıyan bilgilere göre olaya karıştığı iddia edilen ve kaçtıkları İstanbul'da gözaltına alınan şüpheliler M.S. ve A.G., polis ekipleri tarafından Zonguldak'a geri götürüldükleri sırada TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde polis otosundan atladı.

Şüpheli şahıslardan M.S. kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti, A.G.'nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ekip otosunda bulunan 2 polis ve 1 bekçi, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak kapalı cezaevine gönderildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum